Tidaholms Sparbank söker företagsrådgivare till Mullsjö

Tidaholms Sparbank söker företagsrådgivare till Mullsjö

Tidaholms Sparbank tror på en bankverksamhet som präglas av engagemang, personlighet och tillgänglighet. Lokal förankring och unika möjligheter till att vara en del i samhället är ett av deras fundament. Verksamheten drivs genom kontor i Tidaholm och i Mullsjö. Tidaholms Sparbank har funnits i över 100 år och banken har byggts upp för att vara en stabil bank där kunderna kan känna sig trygga. Det är också en miljöcertifierad bank som arbetar aktivt för att skapa en hållbar utveckling där de lever och verkar.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som företagsrådgivare ingår du i ett team där du ger finansiell rådgivning och skräddarsyr lösningar för bankens företags- och lantbrukskunder. Med kundens behov i fokus arbetar du utifrån ett helhetsperspektiv med finansiering, sparande, digitala tjänster och betallösningar. Du kommer ansvara för en egen kundbas med varierande kunder samt aktivt verka för att knyta nya kunder till banken. I rollen förekommer daglig kundkontakt både genom möten ute hos kund, digitalt och på banken samt vid kundträffar.

Din profil

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av bank och rådgivning mot företag. Har du dessutom en högskoleutbildning inom ekonomi är det meriterande. Vi ser gärna att du har Swedsec-licensering.

Som person är du utåtriktad och har ett genuint intresse för företag och affärer, där du genom ett engagerat och lyhört sätt kan sätta dig in i kundens frågeställningar och problem.

Du arbetar förtroendeingivande för att skapa långsiktiga kundrelationer, där ditt arbete präglas av tillgänglighet och god service.

Vidare är du analytisk och nyfiken där du på ett positivt sätt ser utmaningar i att utveckla och skapa nya affärsrelationer.

Arbetet är på heltid och dagtid med start enligt överenskommelse, placeringsort Mullsjö. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, därför är du välkommen med din ansökan redan idag!

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn.

Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksam på 50 orter, med över 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Mullsjö
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se