Produktionspersonal sökes för heltidsjobb till produktion i Mullsjö!

Produktionspersonal sökes för heltidsjobb till produktion i Mullsjö!

Är du intresserad av att arbeta i en produktion? Är du driven, nyfiken samt vill ha aktiv arbetsroll? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu produktionspersonal på heltid till vårt kundföretag i Mullsjö. I produktionen finns varierande arbetsuppgifter där du kommer att arbeta med olika komponenter samt moment. I produktionen tillverkas innovativa solavskärmningar med en hållbar arkitektur. Din roll i produktionen är att vara en del av tillverkningsprocessen för att ta fram kvalitativa produkter utifrån kundens val.

Detta är ett heltidsjobb där du kommer arbeta 06:45-16:00 måndag-torsdag, 06:45-14:15 på fredagar. Uppdraget förväntas starta i maj där du kommer bli anställd av StudentConsulting men utföra arbetet hos vårt kundföretag i Mullsjö.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är engagerad, driven och nyfiken på att lära sig nya saker. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet inom montering eller verkstad. Tjänsten ställer krav på att du ska ha en god fysik eftersom det förekommer tunga lyft. Vi söker också dig som har en fingerkänsla för att se detaljer i monteringen samt att du är noggrann.

Det är också meriterande om du har truckkort A2 samt att du har en förståelse för grundläggande IT då arbetet styrs utifrån datasystem.

Vidare krav för tjänsten är att du behärskar svenska i tal och skrift.

På detta uppdrag kommer du bli en del av fartfyllt arbetsteam där man arbetar resultatorienterat och teamet utgör en stor del för att uppnå goda resultat!

Låter detta som något för dig? Ta chansen och sök tjänsten redan idag!

Sökord: montör, heltid, montering, Mullsjö, produktion

Sökord: montör, heltid, montering, Mullsjö, produktion
Mer info
Område Mullsjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com