Inköpschef till Leif Arvidsson Mullsjö

Inköpschef till Leif Arvidsson Mullsjö

Inköpschef med logistikansvar till Leif Arvidsson AB i Jönköping

Nu söker vi dig som har dokumenterat goda kunskaper inom inköp och är beredd att gå in i en roll som innebär arbetsledaransvar. Leif Arvidsson AB behöver tillsätta en Inköpschef. Den här tjänsten är perfekt för dig som har en utbildning inom inköp, affärsutveckling och ledarskap och känner att tiden är mogen för att ta ett bredare ansvar. Låter det lockande? Ansök redan idag!

Vad ingår i jobbet som Inköpschef

I den här rollen kommer du i första hand att ansvara för inköp/logistik, ekonomi- och personalfrågor. Dessutom kommer du att leda verksamheten. Du leder och ingår i inköps- och logisitikavdelningen som består av sex personer. Leif Arvidsson AB sitter i ljusa, moderna och trivsamma lokaler Mullsjö.

I jobbet ingår till exempel att
 • etablera inköpsstrategier
 • driva och utveckla verksamheten
 • coacha medarbetarna
 • aktivt arbeta för att minska företagets klimatavtryck
 • effektivisera kapitalflöden
 • leda inköpsavdelningen.
Din profil

Vi söker dig som är på jakt efter nästa roliga utmaning och som har en eftergymnasial utbildning i inköp, affärsutveckling och ledarskap eller motsvarande. Som yrkesperson är du såväl strategisk som lösningsfokuserad. I rollen som Inköpschef kommer du att ha personalansvar för sex personer, vilket innebär att det är viktigt att du är duktig på att hantera olika typer av människor. Men det mest avgörande är att du är en social och prestigelös person som uppskattar möjligheten att få leda och utveckla ditt team.

Det är även önskvärt att du
 • har goda kunskaper i Office-paketet
 • har mycket goda kunskaper i engelska och svenska både i tal och skrift
 • är en mycket god kommunikatör
 • har förmågan att se alla individer i en grupp
 • har erfarenhet av att leda och utveckla andra
 • har B-körkort
 • har arbetat med upphandlingar tidigare
 • har branscherfarenhet.
Vad kan Leif Arvidsson AB erbjuda dig?

Många goda kolleger, ett starkt kundfokus, raka och enkla beslutsvägar med ett spännande värdegrundsarbete.

Sök tjänsten idag!

I den här rekryteringen samarbetar Leif Arvidsson AB med Sigma Recruit och du kommer att bli anställd hos Leif Arvidsson AB. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Stefan Larsson via e-post: stefan.larsson@sigma.se Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2020-08-19.

Vi servar årligen runt 10 000 kunder med ett brett urval av produkter som ofta har anknytning till fönster. Våra kunder återfinns i hela byggbranschen. Ofta som entreprenörer eller industriföretag, men även som återförsäljare inom järn och byggvaruhandeln. Vi är Sveriges ledande leverantör till företag som jobbar med fönsterrenovering.

Våra starka och tydliga produktområden är tätningslister, fogmassor, fönsterkitt, beslag, fönster ventiler, väggventiler samt verktyg och maskiner men vi har också egen utveckling av verkstadsutrustning och ergonomiska hjälpmedel för hantverk och industri.

Företaget startades 1983 av Leif Arvidsson och omsätter idag 100 milj med totalt 25 engagerade medarbetare. I Mullsjö som ligger tre mil nordväst om Jönköping ligger vårt huvudkontor och lager, vi har vårt säljkontor i Göteborg och yrkesbutik i Kista. Vårt bolag är en del av den privatägda koncernen Herenco AB med säte i Jönköping.
Mer info
Område Mullsjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigmarecruit.se/jobb/jobbannons?job=335
Sista ansökningsdag 19 aug 2020 (15 dagar kvar)