Svetsare

Svetsare

Är du en svetsare som brinner för ditt hantverk? Vill du bli endel av ett starkt team?

Du kommer att jobba med robot-svetsning och diverse vanligt förekommande plåtarbete och produkttillverkning, främst till kunder inom fordonsindustrin.

I din vardag ingår arbetsuppgifter som svetsning och diverse verkstadsarbete. I din roll bidrar du aktivt med problemlösning. Arbetstiderna är 2-skift.

Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en ren och modern verkstadsmiljö. Eftersom våra kunder ofta finns inom fordonsindustrin är det ett högt tempo samtidgt som kvalitet är nyckeln. Vi erbjuder dig en möjlighet utbildas och en attraktiv arbetsplats. För dig som brinner för svetsning kan vi erbjuda dig en plats att växa och utvecklas tillsammans med andra duktiga svetsare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett verkstadskunnande, manuell svets är meriterande.

Kvalitet och finish är mycket viktigt för dig och du trivs i en roll där du får arbeta med många olika produkter och själv hittar lösningar på olika problem. I övrigt ser vi att du har en god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och flexibel. Du tar stort eget ansvar och trivs att arbete i ett högt tempo.

Du är affärsmässig, drivande och van att arbeta självständigt. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Randstad

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världens näst största företag inom rekrytering och bemanning. Hösten 2016 blev Proffice upptaget i Randstad.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande

Ort: Mullsjö

Omfattning: Heltid

För information: kontakta

oskar.gustafsson@randstad.se
Mer info
Område Mullsjö
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 31 dec (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.