Maskinoperatörer .

Maskinoperatörer .

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten som maskinoperatör ansvarar du för maskinerna liksom att se till att processerna fullföljs och kontrollmätning av produkter.

Utbildning
Gymnasieutbildning.

Erfarenhet
Du får gärna ha erfarenhet från industrin och framförallt som maskinoperatör. Vi söker dig med den rätta inställningen snarare än din erfarenhet vilket vi vill att du motiverar i ditt personliga brev.

Personliga kvalifikationer
Du får gärna ha erfarenhet från industrin och framförallt som maskinoperatör.
Vi söker dig med den rätta inställningen snarare än din erfarenhet.
Vi förväntar oss att du har ett stort driv och engagemang.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.

Ansökan
Ansökan görs via Palm & Partners hemsida.Tillsättning sker löpande.
Har du frågor maila linda.safstrom@palmpartners.se

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Visstidsanställning 6 mån med goda chanser till tillsvidareanställning.
Mer info
Område Mullsjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.