Truckförare till spännande uppdrag i Mullsjö

Truckförare till spännande uppdrag i Mullsjö

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Här är det perfekta jobbet för dig som är trött på att jobba ständig dag eller kväll och vill ha lite extra i lönekuvertet.
Jobbet innebär 4-skift, jobba 3 veckor och ledig den fjärde veckan.
Dina arbetsuppgifter består främst av att med truck köra ut material till de olika stationerna i produktionen och köra undan färdiga produkter.

Utbildning
Gymnasieutbildning.

Erfarenhet
Behörighet och körvana av skjutstativtruck är meriterande.
Truckkort A1-A4 B1-B3 är ett krav.

Personliga kvalifikationer
Du som söker är noggrann och välorganiserad.
Du ska vara en person som värdesätter ett arbete och vet vad det innebär med att hålla tider etc.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Tjänsten innebär 4-skift

Ansökan
Intervjuer och anställning sker löpande så skicka in ditt CV redan idag.

Startdatum
Enligt överenskommelse.

Uppdragslängd
Anställningen sker initialt hos Palm & Partners på inledningsvis 6 månader. För rätt person finns goda möjlighet till en tillsvidareanställning hos kund.
Mer info
Område Mullsjö
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.