Maskinoperatörer

Maskinoperatörer

Arbetet hos oss på Palm & Partners ska genomsyras av engagemang, expertis och resultat. Vi erbjuder dig chansen till personligutveckling, ett socialt sammanhang samt en kompetensfördjupning inom en rad olika yrken och branscher. Våra uppdrag är oftast av långsiktig karaktär och merparten av anställningarna leder till tillsvidaretjänst antingen hos oss eller våra kunder. Vi ser det som att vår viktigaste uppgift är att generera ett positivt resultat för våra medarbetare och kunder. Till din hjälp har du en erfaren konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag och i din utveckling.

Självklart är vi ett auktoriserat Bemanningsföretag och vi har kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Arbetsbeskrivning
Kunden tillverkar plastförpackningar från råmaterial till färdig produkt som går direkt till slutkunder inom livsmedelsindustrin. Detta innebär att kunden har höga hygienkrav samt kvalitetskontroller.
Tjänsten som operatör innebär ett utvecklande och varierande arbete. Som operatör är du en viktig del i produktionskedjan och har ansvar för din del av processen.
Arbetsuppgifterna innefattar flera olika moment såsom påfyllning av färg och material samt kontroller och paketering av produkter enligt skriftliga packinstruktioner. Företaget har ett rullande femskiftsschema under dygnets alla timmar, vardagar som helger.

Tiderna varierar i en 5-skiftscykel så du bör kunna förhålla dig flexibelt och arbete både förmiddag, kväll och natt.

Utbildning
Gymnasieutbildning. Teknisk inriktning är meriterande.

Erfarenhet
Vi söker dig som har ett tekniskt intresse. Har du en bakgrund som maskinoperatör med god teknisk förståelse, kan detta vara en tjänst för dig.
Truckkort är meriterande.

Personliga kvalifikationer
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som operatör förväntas du vara noggrann, punktlig och för att trivas bör du ha ett medskapande beteende. Högt ansvarstagande och helhetssyn.
Har du industrivana är det meriterande, men inget krav.

Lön och anställningsvillkor
Lön enligt avtal.
Tjänsten innebär 5-skift

Ansökan
Ansökan görs via Palm & Partners hemsida.Tillsättning sker löpande.

Startdatum
Omgående efter överenskommelse.

Uppdragslängd
Anställningen sker initialt hos Palm & Partners på inledningsvis 6 månader. För rätt person finns goda möjlighet till en tillsvidareanställning hos kund.
Mer info
Område Mullsjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 juli (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Palm & Partners är effektiv bemanning och rekrytering grundad på engagemang i hela processen. Engagemang i effektiva lösningar, processer och verktyg, engagemang i varje individs utveckling och alldeles särskilt engagemang i ett långsiktigt resultat för våra kunder. Centralt i våra arbetsprocesser är personalen, vår personal trivs och utvecklas hos oss mer än om man har en traditionell anställning. Det skapar resultat för våra kunder.