Projektledare Mullsjö

Projektledare Mullsjö

Nimex expanderar och vi söker nu en projektledare.

Arbetsuppgifter
Som projektledare kommer du vara en viktig kugge under hela processen från projektering, försäljning och utförande. Att bearbeta arkitekter och konsulter är en del i ditt uppdrag vilket kombineras med driva in och hantera anbudsförfrågan från byggföretag. Nimex erbjuder olika lösningar av solavskärmning vilket säljs i entreprenadform där utförandet av vår entreprenad är viktigt för att skapa långsiktiga relationer. Du som projektledare kommer ha ett övergripande ansvar mot beställare i utförandet och samarbetar med övriga i teamet för att kunna erbjuda kunder högsta möjliga kvalité.

Du kommer att utgå från Mullsjö, där produktion, lager och administration finns, men bearbetar kunder över hela landet.

Vi erbjuder
I denna roll kommer du vara med och forma Nimex nya projektorganisation, ett område där vi ser en tydlig lönsamhet. Du kommer tillhandahållas tjänstebil, då du kommer att besöka intressanta kunder.

"Nimex ambitionsnivå är hög där vi erbjuder stora möjligheter att vara med och påverka företagets utveckling genom ny projektorganisation."

Läs mer om vad Mikael Ringvall har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/nimex

Dina kvalifikationer
Som person är du orädd och har högt engagemang. Du är en pådrivare och vågar ta egna initiativ och bra på att bygga nätverk, både med befintliga och nya kunder. För att passa in i Nimex behöver du ha en ödmjuk framtoning, agera prestigelöst och vara god på att kommunicera för att arbeta så effektivt som möjligt.

Vidare besitter du följande kunskaper/erfarenheter:
  • Erfarenhet av bygg-, el- eller ventilationsbranschen
  • Tidigare säljerfarenhet av upphandling och entreprenad är meriterande
  • Ritningsförståelse och kunskap inom ljus, ljud och energiberäkningar är meriterande
  • God kunskaper i Officepaketet samt erfarenhet av att arbeta strukturerat i affärssystem
Kontakt
I den här rekryteringen samarbetar vi med Säljpoolen. Vill du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Hampus Johansson på 0720-803294. Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Hampus Johansson
Telefon 0720-803294
Område Mullsjö
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 12 mars 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Nimex utvecklar och tillverkar solskyddsprodukter för inom- och utomhusbruk; samtliga med utgångspunkten att göra det lättare att styra över bländning, energi och temperatur och samtidigt bidra till spännande design och arkitektur. Vårt huvudkontor finns i Mullsjö strax utanför Jönköping, och här producerar vi den största delen av våra solskyddsprodukter. Så långt det är möjligt tillverkar och utvecklar vi samtliga komponenterna till våra produkter själva. I koncernen ingår konsumentkedjan SunOff AB. Tillsammans är vi ca 100 anställda och omsätter ca 150M SEK.