Junior mjukvaruutvecklare till Kongsberg Automotive

Junior mjukvaruutvecklare till Kongsberg Automotive

Är du en mjukvaruutvecklare i början av din karriär? Vill du komma till ett stort företag med stora utvecklingsmöjligheter? Då kan du sluta leta, sök denna tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som mjukvaruutvecklare på Kongsberg Automotive kommer du att jobba med klassisk mjukvarutveckling, dvs felsöka, implementera, testa kod och lösa bugrapporter från kunder. Du kommer att bli tilldelad egna projekt som kan variera i längd. I din roll som mjukvaruutvecklare kommer du att ha mycket kontakt med interna kollegor men även externa kunder. I ditt team jobbar 12 personer som är antingen mjukvaruutvecklare eller testare.

Din profil

Skallkrav:
  • Civilingenjör mot datorteknik eller elektroteknik inom inbyggda system. Alternativt en kandidat + master examen inom datorteknik eller elektroteknik.
  • Engelska i tal och skrift
  • Kunskaper i C - programmering
Meriterande:
  • Stort intresse av inbyggda system, t.ex. genom hobbyprojekt
  • Svenska i tal och skrift
  • Tidigare erfarenhet inom automotive-branchen
För att lyckas in din roll som mjukvaruutvecklare på Kongsberg Automotive är du flexibel och tycker om när det händer mycket och det är viktigt att du kan ställa om och ibland ha flera projekt igång samtidigt.Du ska vara nogrann och strukturerad samtidigt som du kan avgöra när något du jobbar med är good-enough. Vidare är det bra om du är en lagspelare för att tillsammans med dina kollegor kunna utveckla nya innovativa lösningar. Dessutom kommer du att driva dina egna projekt varför du även ska tycka om att jobba självständigt.

Villkor

Ort: Mullsjö
Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Lön: enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande, du är därför välkommen in med din ansökan redan idag.
Mer info
Område Mullsjö
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kongsberg Automotive är en världsledande underleverantör till fordonsindustrin, och befinner sig i ett väldigt expansivt skede, de levererar produkter till alla välkända fordonstillverkare. Produkten förbättrar känslan I fordornet du kör, den gör fordornet säkrare, samt ger en komfortabel och hållbar känsla. Som Mjukvaruutvecklare kommer du ingå I ett team om 12 personer med blandad erfarenhet. Du kommer till en början att bli tilldelad en buddy som hjälper dig att komma in I arbetet, samt I gänget. Det är ett trevligt gäng som jobbat tätt ihop.

Kongsberg Automotive är ett välkänt varumärke och en väldigt spännande arbetsplats. De är tydliga med att du som individ ska utvecklas, både yrkesmässigt och som person. På Kongsberg Automotive får du följa hela produktkedjan eftersom allt görs på plats i Mullsjö, Du kommer till ett företag med stora utvecklingsmöjligheter där du t.ex. på sikt kan få möjlighet att jobba utomlands.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.