Produktionspersonal till Mullsjö

Produktionspersonal till Mullsjö

PRODUKTIONSPERSONAL TILL MULLSJÖ

Arbetsuppgifter

Kundföretaget som vi på Eterni nu söker produktionspersonal till är verksamma inom tillverkningsindustrin i Mullsjö. Du kommer bland annat montera, avsyna produkter och packa, allt efter kundföretagets standard.

Tjänsten är på heltid med start omgående. Arbetet är förlagt till skiftarbete fram till minst juni 2021 med möjlighet till övertag av kund.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Kunden lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper såsom noggrannhet, flexibilitet, förändringsbenägenhet och att ta eget initiativ med avseende på de arbetsuppgifter som kan förekomma. Du ska kunna arbeta självständigt med bra resultat men även förmågan att samarbeta är viktig då du ingår i en grupp som tillsammans ska lösa de arbetsuppgifter som finns. Du upplevs som glad, social och positivt inställd till arbete. Det är ett högt tempo och viktigt att du kan hantera snabba förändringar och pressade situationer.

För att du ska kunna lyckas i denna roll så ser vi att du har följande:
  • Erfarenhet från liknade arbetsuppgifter
  • Mycket god svenska i tal och skrift
  • Gymnasieutbildning med godkända betyg i engelska och matematik.
  • Datavana
  • God planeringsförmåga
  • Truckkort
Har du arbetat inom tillverkningsindustrin sedan tidigare är detta en merit.

Om tjänsten

Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos vår kund. Det finns möjligheter till anställning av kund. Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Kunden värdesätter varje medarbetares personliga egenskaper och tror att nyckeln till framgång är engagerade och motiverade medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Mullsjö
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.