Teknisk ställare till Mullsjö

Teknisk ställare till Mullsjö

Är du mekansiskt kunnig och har erfarenhet som tekniker inom plastindustrin? Eller har du en teknisk utbildning inriktat mot maskin, robot eller verktyg?
Då är det här rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som teknisk ställare kommer du utföra omställ av formverktyg och dess utrustning efter satt planeringsplan i produktionsenheterna. Vid tillverkningen av plastförpackningarna kommer du ställa in maskinerna med rätt verktyg för de olika produkterna. Du kommer även få jobba med mekanisk felsökning vid fel i maskinerna.
Du kommer tillsammans med teknikgruppen dela ansvaret för verktygsbyten, igångkörning av nya produkter och vara behjälplig vid felsökning

Din profil

Vi söker dig som är mekaniskt kunnig. Du är målmedveten, ordningsam och strukturerad samt har lätt att samarbeta med andra.

Skallkrav:
  • Relevant utbildningen eller arbetserfarenhet som verktygsställare inom plastindustrin
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet inom gjuteri
  • Eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning inom maskin, robot och verktyg
Villkor

Omfattning: Heltid, 2 skift
Lön: Enligt överenskommelse
Startdatum: Omgående enligt överenskommelse
Ort: Mullsjö

Sök redan idag, urval sker löpande.
Mer info
Område Mullsjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund tillverkar formsprutade plastförpackningar till livsmedelsindustrin. Bolaget bedriver sin verksamhet i nybyggda lokaler i Mullsjö utanför Jönköping med ca 185 anställda.

Mer information om företaget anges vid intervju.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.