Tekniker till Berry Superfos Mullsjö AB

Tekniker till Berry Superfos Mullsjö AB

Berry Superfos Mullsjö AB tillverkar formsprutade plastförpackningar till livsmedelsindustrin. Verksamheten finns i Mullsjö och omsätter ca 700 Msek. Bolaget ingår i Berry Global som är en av världens största tillverkare av plastförpackningar och noterade på New York Stock Exchange. På enheten i Mullsjö arbetar ca 200 personer som tillsammans bedriver verksamhet under dygnets alla timmar, vardag som helg. Nya förpackningslösningar med stark miljöprägel är en av framgångsfaktorerna som gör att vi har mycket positiva framtidsutsikter.

Vi växer och söker därför förstärkning till vår teknikgrupp. Vi erbjuder möjligheten att få bli del av ett satsande bolag där du får arbeta med ny teknik i en nästintill helautomatiserad produktion.


Som Tekniker hos oss arbetar du främst med avhjälpande underhållsinsatser vid maskinproblem eller maskinstopp, samt är ansvarig för verktygsbyten och omställningar i vår moderna maskinpark. I din tjänst ingår att kontinuerligt arbeta med ständiga förbättringar för att nå resultat och måltal satta för produktionen. Vidare bidrar du till en god arbetsmiljö och att säkerhetsföreskrifter följs. Vi ser gärna att våra medarbetare aktivt deltar och bidrar till bra dialoger i aktuella mötesforum.

Vi söker dig med teknisk utbildning på gymnasienivå eller motsvarande samt har ett par års arbetslivserfarenhet från liknande arbete. God problemlösningsförmåga samt hög teknisk förståelse krävs för att på ett effektivt och säkert sätt lösa utmaningar som uppstår. Har du dessutom förståelse för maskiners konstruktion och funktion, kunskap om ställ och avhjälpande underhåll är detta meriterande.

Dina personliga egenskaper så som engagemang, drivkraft och viljan att lära kommer att väga lika tungt som dina tekniska färdigheter. Ditt tekniska intresse och viljan att vidareutvecklas inom teknikområdet ser vi dock som en självklarhet. Du uppskattar ett arbete som innebär både arbete i team likväl som att arbeta självständigt. Vi uppskattar nyfikna, framåt medarbetare som är positiva och bidrar till en god stämning.

Din ansökan.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med OnePartnerGroup. För mer information kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mikael Rydholm, 0734-141684 alt mikael.rydholm@onepartnergroup.se

För processen tillämpar vi löpande urval och tar därför gärna emot din ansökan snarast möjligt. Ansök via www.onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Mullsjö
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se