Allmän tekniker till vår kund i Mullsjö

Allmän tekniker till vår kund i Mullsjö

Om tjänsten
I rollen som allmän tekniker till vår kund i Mullsjö kommer du främst att arbeta med underhåll av maskin, robot och verktyg. Du och dina kollegor har ett proaktivt förhållningssätt och strävar alltid efter att ligga steget före på det tekniska området - för att på så sätt öka effektiviteten inom produktionen.

I din roll som allmän tekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Dagligt underhåll av maskin, robot och verktyg
  • Proaktivt arbete inom det tekniska området
Med handen på hjärtat är det svårt att på detaljnivå beskriva dina arbetsuppgifter men i huvudsak handlar det såklart om att arbeta inom det tekniska området med fokus på underhåll av maskin, robot och verktyg.

Tjänsten som allmän tekniker är en rekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen genomförs av oss på Adecco men du blir anställd direkt av kunden. Tjänsten som allmän tekniker ska tillsättas omgående.

Om dig
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och som trivs med att jobba inom en industrimiljö - du känner dig hemma där. Kanske har du gått teknik-, bygg-, eller industriprogram på gymnasiet? Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning och/eller arbetslivserfarenhet från tidigare roller, men det är inget krav.

Oavsett vad du har för bakgrund har du ett stort intresse för teknik, du har ett öga för detaljer som såväl för helheten och har ett lösningsorienterat förhållningssätt inför allt du tar dig för. Du är en lagspelare som värderar en god kommunikation och ett gott samarbete högt. Frihet under ansvar är inget som skrämmer dig, snarare tvärtom, och du drivs av att göra nytta under din arbetsdag.

Viktigt för tjänsten är:
  • Svenska, talat och skrivet - för att förstå instruktioner och föreskrifter
  • Känsla och intresse för teknik
  • Gymnasial utbildning med inriktning teknik
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Hilda Ivarsson Hamberg i första hand via mejl: hilda.ivarsson-hamberg@adecco.se eller via telefon: 073 684 75 65

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Tekniker, allmän tekniker, junior tekniker, maskintekniker, robot, verktyg, mullsjö, adecco
Mer info
Område Mullsjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 25 jan 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.