Operatör till Mullsjö

Operatör till Mullsjö

Är du positiv, noggrann och vill du göra skillnad som fyllare av medicinsk gas? Har du intresse för teknik och gillar omväxlande arbete?

Nu söker Air Liquide's team på fyllningsstationen i Mullsjö en ny lagkamrat! Som operatör är du ansvarig för att kontrollera, förbereda och fylla gasflaskor samt packa och leverera enligt Air Liquides och våra kunders högt ställda kvalitets-och säkerhetskrav. Du kommer ingå i ett tight team där samarbete är A och O och att ställa upp för varandra är en självklarhet!

Uppdrag och Ansvar
Förutom kontrollering, förberedning och fyllning av gasflaskor kommer du även vara ansvarig för att analysera den färdiga produkten. Eftersom att vi fyller gasflaskor med medicinsk gas är det väldigt viktigt att du är noggrann så att allting blir korrekt med sortering, lagerhållning och packning av flaskor. Då arbetet innefattar hantering av tunga flaskor och många lyft, ska du som operatör även vara i god fysisk form.

Du kommer även köra truck vid vid lager- och transporthantering där du kommer ha nära samarbete med våra chaufförer för att lastning ska ske på ett säkert och effektivt sätt. För Air Liquide står kunden i centrum och det innebär att du noggrant kontrollerar så att alla kunders beställningar plockas korrekt och kan levereras i tid.

Dessutom är du en teamplayer som vid behov tar dig an service och underhållsarbete på fyllningsstationen. Som operatör ser vi också att du tar en aktiv del i kvalitets och förändringsarbetet. Det innebär att du har möjlighet att påverka och göra skillnad för Air Liquide!

Kompetens och Profil
På Air Liquide kommer säkerheten alltid först, därför är det ett absolut krav att du delar denna värdering. Det innebär att du tar ansvar för både din egen och dina kollegors arbetsmiljö och aktivt deltar i säkerhetsarbetet.

Du är en ansvarstagande person som inte gillar att sitta still och drivs av att prestera något konkret både i team och självständigt. Fyllningsstationen Mullsjö är ett litet team på 4 personer vilket innebär att det är extra viktigt att du som person kan arbeta i ett litet team och ställa upp för dina arbetskollegor. Dessutom har du ett strukturerat arbetssätt och en förmåga att lägga in en extra växel för leverera goda resultat även under hektiska stunder.

Som person är du stresstålig, i god fysisk form, flexibel och gillar att lära dig nya saker. Eftersom instruktioner och etiketter är skrivna på svenska, är det viktigt att du skriver och talar flytande svenska. Det är även fördelaktigt om du har truckcertifikat.

Övrig information
Air Liquide erbjuder dig en position i ett världsledande företag som förstår att medarbetarna skapar vår framgång. Därför jobbar vi kontinuerligt för att säkerställa nöjda medarbetare genom att erbjuda en harmonisk arbetsmiljö, goda utvecklingsmöjligheter och karriärutveckling.

Arbetstiderna på fyllningsstationen är 07.00-15.45 och du rapporterar till Site Manager Eva-Kajsa Lindstedt.

Har du några frågor eller vill veta lite mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Eva-Kajsa Lindstedt på 0392 491 91.

Intresserad? Ansök via länken senast 1 november, vi kommer gå igenom ansökningar löpande så tveka inte med att ansöka redan idag!

Denna rekrytering hanteras av vårt interna rekryteringsteam. Vi undanber därför kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag. Tack!
Mer info
Område Mullsjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 nov 2020 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Air Liquide är världens ledande leverantör av gaser, teknik och tjänster för industri och sjukvård. Verksamheten finns representerad i 80 länder, har ca 66 000 medarbetare och över 3.6 miljoner kunder och patienter. Oxygen, nitrogen och hydrogen är små molekyler som är grundläggande för liv, materia och energi. Dessa gaser utgör hörnstenarna i Air Liquides vetenskapliga arbete och har varit kärnan i koncernens verksamhet sedan den grundades 1902.

Air Liquide Gas AB utgör en del av Air Liquide-koncernen. Tillsammans med våra systerbolag i Danmark, Finland och Norge ingår vi i en gemensam nordisk organisation. Det betyder att vi har resurser att erbjuda våra kunder en mycket hög grad av service, även tvärs över landsgränserna.