Hoppa till innehåll
Vardaga logotyp

Sjuksköterska till Vardagas HSL-team i Östergötland

Det här är ett jobb för dig som är driven, vill utvecklas i din yrkesroll och bidra till hälsa och livskvalitet för dem som bor hos oss. Här får du bra arbetstider, jobba självständigt och ha frihet att utforma dina arbetsdagar.

Som sjuksköterska inom Vardaga blir du anställd till vårat HSL-team i Östergötland. I denna anställning kommer din utgångspunkt att vara på en av Vardagas enheter i Motala.

I Motala driver Vardaga två boenden på entreprenad av Motala kommun. Dessa är Björkbladet och Skogsgården med totalt 52 patienter. Du kommer tillsammans med dina två kollegor - en sjuksköterska och en specialistundersköterska att sköta HSL-arbetet på dessa boenden. Hos oss i HSL-teamet på Vardaga har du stor möjlighet att påverka ditt dagliga arbete och vi lägger stor vikt vid att utveckla kvaliteten på våra boenden.

Hos oss på Vardaga får du också engagerade kollegor och duktiga chefer, utbildningar, karriärmöjligheter samt flera förmåner.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:
 • Bra schema och arbetstider: 07:15 - 15:45 måndag till fredag
 • Hög kvalitet och stöd av tydliga rutiner: Lättillämpliga rutiner, styrdokument, checklistor och kvalitetsledningssystem ger dig ett omfattande stöd i arbetet.
 • Kompetensutveckling: Du har tillgång till Vardagas interna utbildningsorganisation Lära med en mängd kurser och utbildningar. Bland annat "att leda utan att vara chef" som ger dig bra verktyg att kunna leda omvårdnadspersonalen i det dagliga arbetet. Du har också möjlighet att ansöka om utbildningstjänst för att bli specialistsjuksköterska.
 • Karriärmöjligheter: Som sjuksköterska kan du gå vidare och bli enhetschef eller verksamhetschef för ett boende.
 • Bra ledning och korta beslutsvägar: Din chef finns nära till hands för stöd och för att bolla idéer. En av boendets sjuksköterskor sitter också alltid med i den lokala ledningsgruppen.
 • Gemenskap och stöd: Du jobbar nära sjuksköterskekollegor, gruppchefer och omvårdnadspersonal. Inom Vardaga finns ett nationellt nätverk för sjuksköterskor för att utväxla inspiration och kunskap.
 • Förmånsportal med rabatter: Köp till exempel biobiljetter och resor med kollektivtrafik till bra priser.
 • Konkurrenskraftig lön.
Om rollen
Du är spindeln i nätet kring de boendes hälso- och sjukvårdsinsatser och jobbar för att ge livskvalitet. Du ingår i ett team på boendet tillsammans med omsorgspersonal, sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. En viktig roll för dig är att coacha och utbilda omsorgspersonalen så att ni tillsammans ger varje boende ett så gott liv som möjligt. Tillsammans med gruppchefer och verksamhetschef på boendet är du med i ledningsgruppen där ni tillsammans sätter mål och lägger upp en plan för att utveckla kvaliteten framåt.

Din erfarenhet och kunskap
Du är legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har arbetat några år inom äldreomsorgen. Våra boende är ofta multisjuka och det kräver att du har både översiktliga kunskaper kring olika sjukdomar och tillstånd samt ett intresse för den åldrande människan.

Vi önskar även att du
 • är trygg i din roll som sjuksköterska
 • gillar att leda och utbilda omvårdnadspersonalen i det dagliga arbetet
 • tar egna initiativ, har skinn på näsan och vågar ta för dig
 • arbetar med en god struktur och kan planera ditt dagliga arbete
Övrigt
Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning
Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: 230430
Har du frågor? Kontakta gärna: Erika Tegnér, gruppchef på 079-140 64 77. Observera att det inte går att ansöka via E-post. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här.

Facklig kontakt: Vårdförbundet, Hampus Kalpakas, Mobilnummer: 076-6217703,
Mail: vardforbundet@ambea.se

Ansökan
Välkommen att ansöka via knappen "Skicka ansökan" nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 apr. 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

At Vardaga's just over 100 residential care facilities across Sweden, we offer elderly care where every day is as meaningful as the next. Every one of our nursing homes, short-term residential facilities, home care and day services offers a high level of expertise and a safe environment. We aim to be the quality leader in all that we do and our vision is to make the world a better place, one person at a time. Our employees ensure quality of life and safety for every care receiver. Vardaga is part of the Ambea group of companies. www.vardaga.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare