Hoppa till innehåll
Ansök nu
Är du en god ledare med hjärta för Motala, Östergötlands sjöstad, som vill arbeta för ett företagsklimat i toppklass? Varmt välkommen med din ansökan till tjänsten som VD för Tillväxt Motala AB!

Om oss
Vi på Tillväxt Motala ägs av våra 400 medlemsföretag men arbetar för hela näringslivet i Motala kommun. Vi arbetar med att optimera antalet invånare, företag och besökare i Motala genom att verka för ett stärkt företagsklimat. För oss är det viktigt att värna om Motala, Östergötlands sjöstad, som platsvarumärke och vi verkar kontinuerligt för att både stimulera företagens tillväxt samt med att attrahera nyetableringar till kommunen. Vårt tillväxtfrämjande arbete har många målgrupper och allt vi gör utgår från det samlade engagemanget och behoven från Motalas näringsliv och vår kund Motala kommun. Vi är leverantör till Motala kommun inom följande ansvarsområden: näringslivs-, handel-, stads- och besöksnäringsutveckling, platsmarknadsföring samt investering och etablering.

Vår värdegrund
Vårt mål är att bli Sveriges mest välkomnande näringslivsbolag. Vi vill agera professionellt, med strategisk höjd och utstråla hjärtlighet. För att uppnå detta är vårt arbete tydligt förankrat i våra kärnvärden hjärta, affärsnytta och ambition vilket speglar hur vi förhåller oss både till varandra och till externa parter. Det innebär att vi är lyhörda, prestigelösa och öppna i vår kommunikation. Vi skapar ärlig affärsnytta som stärker våra kunders varumärken, ökar omsättningen, bygger relationer och bidrar till att nå uppsatta tillväxtmål. Vårt arbete bottnar i vår vilja att utveckla och bidra med energi, samtidigt som vi vågar arbeta med ständiga förbättringar.

Om tjänsten
Som VD för Tillväxt Motala verkar du för att främja samarbetet mellan näringsliv och kommun och därigenom bidra till ökad tillväxt för Motala. Du leder sex medarbetare och ert gemensamma fokus ligger på att skapa ett mer gynnsamt företagsklimat.

I din roll arbetar du strategiskt så väl som operativt. Du verkar bland annat för att det ska finnas förutsättningar för nya företag att etablera sig i Motala, söker medfinansiärer till olika projekt, attraherar nya medlemsföretag samt vårdar befintliga relationer inom näringsliv och kommun. Därtill arbetar du med att marknadsföra platsvarumärket Motala, Östergötlands sjöstad, samt deltar på mässor och andra näringslivsevent.

Om dig
Vi söker dig som har hjärtat i Motala och vill använda din kompetens för att skapa ett företagsklimat i toppklass. Du är en god ledare som tidigare arbetat med relationsskapande försäljning. Du har med fördel erfarenhet inom olika branscher, och gärna av att driva eget bolag och/eller samverka med offentlig sektor. Som person är du engagerad, kontaktsökande, entreprenöriell och ödmjuk. Din förmåga att söka nya perspektiv och idéer resulterar i innovation och förändring och du har förmåga att skapa kreativa strategier, men trivs även med att i stor omfattning arbeta operativt. Du är initiativtagande, har fallenhet för att tala inför grupp och vågar fatta beslut, samtidigt som du är lyhörd för andras åsikter.

Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, juridik, försäljning eller annat område som bedömas relevant för tjänsten, men välkomnar även dig som tillförskansat dig motsvarande erfarenhet under dina år i yrkeslivet. Du uttrycker dig mycket väl på svenska i tal och skrift, samt har goda kunskaper i engelska. Du innehar även B-körkort.

Övrigt
Tillträde: Under 2023, enligt överenskommelse
Placering: Motala
Omfattning: Heltid

Denna rekrytering sker i samarbete med OnePartnerGroup. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rebecka Karlsson på: rebecka.karlsson@onepartnergroup.se alternativt 0730496812. Vi tillämpar löpande urval och ber dig observera att vi på grund av GDPR ej kan ta emot din ansökan via mejl utan hänvisar till att ansöka via annonsen.

Varmt välkommen med din ansökan!  
 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Fler från samma arbetsgivare