Hoppa till innehåll
Thords AB logotyp

Installatör av vitvaror

Är du en serviceorienterad person som trivs i en arbetsroll där du ansvarar för att alltid leverera den bästa lösningen för varje kund? Då är detta en tjänst för dig!

Arbetsuppgifterna består främst av leverans och installation av vitvaror. Det förekommer även service och reparationer av vitvaror. Vi arbetar både med privatkonsumenter och företag. Denna roll är en av de absolut viktigaste på företaget eftersom det är er som kunden ser sist och som lämnar det sista avtrycket.

Vi söker dig som är socialt utåtriktad, händig och som tycker om utmaningar i livet då denna tjänst innefattar nya lärdomar konstant. Leveranserna sker med B-lastbil som är utrustad med bakgavellift och trappklättrare. Vid tyngre jobb åker man två personer för att inte påfresta kroppen. Arbetet är självständigt till största delen och man behöver ha god fysik då det förekommer tunga lyft dagligen.

Vi har även ett servicebolag med tekniker som servar och reparerar vitvaror, som du även kommer få utbildning inom. Samt kommer utbildning ske för möjligt butiksarbete vid behov. Detta är alltså en varierande tjänst med största fokus på installationer.

Begärda kvalifikationer:
  • God social kompetens
  • Tala och skriva flytande svenska
  • Har körkort med B-behörighet som minimum
  • Kunna passa tider
  • God fysik
  • El-kunnighet är ett plus men inget krav
Vi kräver att ett CV bifogas i ansökan, samt ett personligt brev är väldigt uppskattat. Intervjuer sker löpande så tveka inte att söka redan idag. Tjänsten har tillträde omgående.
Mer info
Kontaktperson
Marika Andersson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
14 okt. 2023 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ägarna Thord & Marika Andersson startade familjeföretaget 1993 i deras garage. Idag är vi en Elonbutik med 7 anställda och har även ett servicebolag som är medlem i Garantgruppen som har rikstäckande service av vitvaror. I butiken säljer vi vitvaror, kök, småel, belysning & luftvärmepumpar. Våra kunder är privatkonsumenter, fastighetsägare, byggföretag & kommuner. Vi levererar, installerar och servar maskiner inom Östergötland. Vi lägger stor vikt på nöjda kunder från början till slut.

Liknande jobb