Hoppa till innehåll
MTX Rekrytering & Bemanning logotyp

Elektriker för arbete med trafomätare - Direktrekrytering till branschledande företag!

Om tjänsten
Vi söker just nu elektriker för arbete med byte av trafomätare (Kat 2-5). Tjänsten innebär ett varierande och tekniskt komplext arbete. Driftsättning, felsökning och ombyggnation av elanläggningar är också exempel på andra förekommande arbetsuppgifter. I tjänsten är du hemstationerad vilket innebär att du startar och avslutar din arbetsdag hemifrån.

Kundföretaget är en av Sveriges ledande leverantörer av tekniska konsulttjänster, entreprenader och service inom energisektorn. De arbetar bland annat med de största aktörerna i branschen och har knutit ett antal av de större nätägarnas projekt till sin verksamhet.

Vi erbjuder
  • Ett kompetent ledarskap och ett engagerat och sammansvetsat team
  • En verksamhet med ett genomtänkt och framgångsrikt arbetssätt
  • Arbete i den konjunkturs- och framtidssäkra energibranschen
Kvalifikationer
Vi söker dig som har elutbildning på minst gymnasienivå. Vi ser också gärna att du har också minst ett års erfarenhet som elektriker. Erfarenhet av trafomätare är meriterande. B-körkort är ett krav. Eftersom kundkontakt är vanligt förekommande söker vi dig som talar svenska obehindrat.

Övrigt

Placering: Arbetet är till stora delar förlagt runt Östergötland. Resor till andra delar av Sverige kan också förekomma.

Lön: Individuell lönesättning

Start: Efter överenskommelse

Omfattning: Tjänsten är tillsvidare på heltid. Företaget tillämpar sex månaders provanställning.

I den här annonsen har vi tillsammans med vår kund valt att inte gå ut med kundföretagets namn, men vi kommer att informera dig om det redan vid en första telefonintervju.

För den här tjänsten kommer ett utdrag ur belastningsregistret att krävas innan anställning.

Ansökan
Ansök direkt då rekryteringen sker löpande. Så länge annonsen är publicerad är tjänsten inte tillsatt.

Kontaktperson: Julia Edoff, ansvarig rekryteringskonsult
076 880 03 68
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
30 apr. 2023 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MTX Rekrytering & Bemanning är specialister inom installation, fastighet & bygg. Vi är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi är medlemmar i Almega - Kompetensföretagen och Installatörsföretagen och vi har kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet, övriga LO och Unionen. Vi arbetar både med yrkesarbetare och tjänstemän. Vi har en stor andel rekryteringsuppdrag och våra bemanningsuppdrag är oftast på lång sikt och kan vara början på en karriär hos någon av våra kunder.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare