Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Hissmontör

Publiceringsdatum
27 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Din framtid
I rollen som hissmontör kommer du att montera hissar hos kunder i Sverige samt utbilda distributörer utomlands. För att bibehålla din expertis kommer montage av hissar på svenska marknaden vara en av dina dagliga sysslor.

Då rollen innebär höga höjder så är det en förutsättning att man känner sig bekväm med det. Övernattningar utomlands kan förekomma. Du utgår ifrån Motalas kontor så man bör bo i Östergötland.

Erfarenhet och personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som hissmontör har du en förståelse för kundens behov och har kunskap om mekanik, montering av maskiner, hissar eller liknande. Du förstår och läser el-scheman, kan vid behov utföra felsökning och korrigering. Du talar flytande engelska och har lätt att förstå tekniska termer på engelska. Andra språk är meriterande.

Det är krav/meriterande om du har en eller flera av nedanstående kvalifikationer.
  • Gymnasieutbildning, eller teknisk utbildning alternativt motsvarande kunskaper förvärvade från arbetslivet
  • Kunskap inom el
  • Gedigen erfarenhet av monteringsarbeten av maskinsystem/hissar eller liknande
  • Engelska i tal och skrift + andra språk är meriterande.
  • Ett pedagogiskt sätt att instruera och lätt att förstå kundens behov.
  • B- körkort
Vad vi erbjuder dig
Uppdraget omfattar en bemanning via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheten att kunna gå över med anställningen hos Motala Hissar. Tjänstens omfattning är på heltid med tillträde snarast. Servicebil, verktyg och telefon ingår i tjänsten. Motala Hissar är en ledande tillverkare av hissar för byggnader där det finns begränsat med utrymme och har en av världens mest utrymmeseffektiva hissar.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på patricia.contreras@kraftsam.se.

Ser fram emot din ansökan!
Jobbfeed logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Motala Hissar startade 1972 med tillverkning av varuhissar. Sedan 80-talet har företaget främst fokuserat på plattformshissar, som till övervägande del används för tillgänglighetsanpassning av byggnader. Över 10 000 hissar har hittills levererats till kunder över hela världen. Omkring 70% av produktionen exporteras och säljs via partners, i Sverige de med direktförsäljning av deras produkter. De tillverkar det mesta av komponenterna till deras produkter i fabriken i Motala, vissa komponenter har de leverantörer som de jobbar med, främst vad det gäller styrsystem och styrkort.