Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Verkstadsmontör/CNC-operatör Motala

Ansök nu
Motala Hissar startade 1972 med tillverkning av varuhissar. Sedan 80-talet har företaget främst fokuserat på plattformshissar, som till övervägande del används för tillgänglighetsanpassning av byggnader. Över 10 000 hissar har hittills levererats till kunder över hela världen. Omkring 70% av produktionen exporteras och säljs via partners, i Sverige jobbar vi med direktförsäljning av våra produkter. Vi tillverkar det mesta av komponenterna till våra produkter i vår fabrik i Motala, vissa komponenter har vi leverantörer som vi jobbar med, främst vad det gäller styrsystem och styrkort. Motala Hissar är en ledande tillverkare av hissar för byggnader där det finns begränsat med utrymme och har en av världens mest utrymmeseffektiva hissar.

Din framtid
I rollen som verkstadsmontör kommer du att vara en del av ett monteringsteam och jobba med montering av hissar. Du bör inte vara rädd för att hoppa in där det behövs inom företaget och jobba sida vid sida med dina kollegor.

Erfarenhet och personliga egenskaper
För att lyckas i rollen som verkstadsmontör bör du ha kunskap inom mekanik, montering av maskiner, hissar eller liknande. Vi ser gärna att du har CNC-operatör utbildning och tidigare erfarenhet av att jobba som operatör. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av montering eller liknande arbete inom industri eller verkstad. Som person är du engagerad, noggrann och har en stor kvalitetsmedvetenhet.

Det är krav/meriterande om du har en eller flera av nedanstående kvalifikationer.
  • Gymnasieutbildning, eller teknisk utbildning alternativt motsvarande kunskaper förvärvade från arbetslivet.
  • El behörighet, CNC utbildning är meriterande.
  • Truck och travers kort är meriterande.
Vad vi erbjuder dig
Uppdraget omfattar en bemanning via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheten att kunna gå över med anställningen hos Motala Hissar. Tjänstens omfattning är på heltid med tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på patricia.contreras@kraftsam.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
25 juni 2023 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare