Hoppa till innehåll

Stansmaskinoperatör Motala

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som stansmaskinoperatör? Nu du har möjligheten till att bli en del av stansavdelningen på Motala Hissar!

Din framtid

Vi söker nu en maskinoperatör till vår kund i Motala. Du kommer att arbeta i företagets stansmaskin och läsa ritningar för en specifik produkt. Vår kund har olika stansmaskiner och därmed är det meriterande om du jobbat med stans tidigare.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Du bör ha erfarenhet av att läsa ritningar och du bör ha truckkort. Vi ser gärna att du har viss bakgrund från CNC-metall/stålindustri. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Som person är du engagerad, noggrann och har en stor kvalitetsmedvetenhet.

Vad vi erbjuder dig

Uppdraget omfattar en bemanning via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheten att kunna gå över med anställningen hos Motala Hissar. Tjänstens omfattning är på heltid med tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
30 nov. 2023 (1 dag kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Motala Hissar startade 1972 med tillverkning av varuhissar. Sedan 80-talet har företaget främst fokuserat på plattformshissar, som till övervägande del används för tillgänglighetsanpassning av byggnader. Över 10 000 hissar har hittills levererats till kunder över hela världen. Omkring 70% av produktionen exporteras och säljs via partners, i Sverige jobbar vi med direktförsäljning av våra produkter. Vi tillverkar det mesta av komponenterna till våra produkter i vår fabrik i Motala, vissa komponenter har vi leverantörer som vi jobbar med, främst vad det gäller styrsystem och styrkort. Motala Hissar är en ledande tillverkare av hissar för byggnader där det finns begränsat med utrymme och har en av världens mest utrymmeseffektiva hissar.

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Göteborgs stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga

Liknande Jobb

Motala
Industri & Anläggning
Företagslogga
Motala
Industri & Anläggning
Företagslogga
Motala
Industri & Anläggning
Företagslogga