Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

ISO ansvarig- Motala

Ansök nu
Är du intresserad av att arbeta inom kvalité- och processutveckling? Sök tjänsten som ISO ansvarig till ett expanderande företag!
Motala Hissar startade 1972 med tillverkning av varuhissar. Sedan 80-talet har företaget främst fokuserat på plattformshissar, som till övervägande del används för tillgänglighetsanpassning av byggnader. Över 10 000 hissar har hittills levererats till kunder över hela världen. Omkring 70% av produktionen exporteras och säljs via partners, i Sverige jobbar de med direktförsäljning av deras produkter. Motala Hissar tillverkar det mesta av komponenterna till deras produkter i fabriken i Motala, vissa komponenter har de leverantörer som de jobbar med, främst vad det gäller styrsystem och styrkort. Motala Hissar är en ledande tillverkare av hissar för byggnader där det finns begränsat med utrymme och har en av världens mest utrymmeseffektiva hissar.

Din framtid

Som ISO ansvarig kommer du att säkerställa att ledningssystemen för kvalité- och miljöarbetetfungerar och är uppdaterade. Du kommer även driva intern- och externrevisioner av Motala Hissar ISO 9001 och ISO 14001 systemet. Rollen kommer att kräva att du har en tät dialog med ledningsgruppen och andra kollegor för att kunna effektivisera processer och rutiner.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Som ISO ansvarig bör du ha ett genuint intresse för kvalité och förbättringsarbete. Vi ser gärna att du är en strukturerad och lyhörd person med social kompetens som trivs med stora kontaktytor och har en förmåga att anpassa dig till olika kunder och personer. Du trivs med att arbeta självständigt i din roll där ditt arbetssätt genomsyras av engagemang. I rollen är det viktigt att du har en prestigelös inställning.

Det är krav/meriterande om du har en eller flera av nedanstående kvalifikationer.
  • Färdigkvalificerad revisor för ISO 9001, 14001.
  • TIdigare erfarenhet av liknade tjänster.
  • Erfarenhet från verkstadsindustrin är meriterande.
  • Erfarenhet av revisionsarbete (intern /extern) är meriterande.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
Vad vi erbjuder dig

Uppdraget omfattar en bemanning via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheten att kunna gå över med anställningen hos Motala Hissar. Tjänstens omfattning är på heltid med tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
08 okt. 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare