Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Exportsäljare

Ansök nu
Är du tekniskt intresserad och vill jobba som exportsäljare för ett expanderande företag?
Motala Hissar startade 1972 med tillverkning av varuhissar. Sedan 80-talet har företaget främst fokuserat på plattformshissar, som till övervägande del används för tillgänglighetsanpassning av byggnader. Över 10 000 hissar har hittills levererats till kunder över hela världen. Omkring 70% av produktionen exporteras och säljs via partners, i Sverige vi jobbar med direktförsäljning av våra produkter. Vi tillverkar det mesta av komponenterna till våra produkter i vår fabrik i Motala, vissa komponenter har vi leverantörer som vi jobbar med, främst vad det gäller styrsystem och styrkort.

Din framtid

Som Exportsäljare kommer du att ansvara för att bygga, generera och förbättra försäljning och distribution av varumärket Motala Hissar. Du kommer att söka efter nya kunder globalt och fungera som den ledande kontaktpunkten med chefer på C-nivå. Du kommer även ansvara för befintliga kunder och bistå som teknisk support för de.

I din roll som exportsäljare kommer du att se till att tekniska förfrågningar från våra distributörer besvaras, granskas och löses i nära samarbete med våra produktions- och utvecklingsavdelningar.

Din arbetsplats kommer att vara i Motala men då du kommer att hantera kunder globalt kommer du att regelbundet resa utomlands.

Erfarenhet och personliga egenskaper
  • Teknisk bakgrund eller intresse.
  • En entreprenörsanda och energiskt tänkesätt som gör att du går hela vägen mot att nå dina mål.
  • Starka interpersonella kommunikationsförmåga för att vinna förtroende och utveckla sunda, professionella relationer med kunder och leverantörer.
  • Multitasking med förmåga att prioritera arbete utifrån givna deadlines.
  • Utmärkta kunskaper i engelska är ett måste, kunskap i franska, tyska, spanska eller andra språk är ett plus.
Vad vi erbjuder dig

Uppdraget omfattar en bemanning via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheten att kunna gå över med anställningen hos Motala Hissar. Tjänstens omfattning är på heltid med tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på patricia.contreras@kraftsam.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
12 juni 2023 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare