Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Bockare/CNC-operatör Motala

Ansök nu
Motala Hissar startade 1972 med tillverkning av varuhissar. Sedan 80-talet har företaget främst fokuserat på plattformshissar, som till övervägande del används för tillgänglighetsanpassning av byggnader. Över 10 000 hissar har hittills levererats till kunder över hela världen. Omkring 70% av produktionen exporteras och säljs via partners, i Sverige jobbar vi med direktförsäljning av våra produkter. Vi tillverkar det mesta av komponenterna till våra produkter i vår fabrik i Motala, vissa komponenter har vi leverantörer som vi jobbar med, främst vad det gäller styrsystem och styrkort. Motala Hissar är en ledande tillverkare av hissar för byggnader där det finns begränsat med utrymme och har en av världens mest utrymmeseffektiva hissar.

Din framtid

I rollen som bockare kommer du att vara en del av ett monteringsteam och jobba med bockning av plåt.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Du bör ha erfarenhet av bockning utav plåt sedan tidigare och du kan hantera en CNC-styrd maskin. Du har även goda kunskaper kring ritningsläsning. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift.. Som person är du engagerad, noggrann och har en stor kvalitetsmedvetenhet.

Vad vi erbjuder dig

Uppdraget omfattar en bemanning via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheten att kunna gå över med anställningen hos Motala Hissar. Tjänstens omfattning är på heltid med tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
29 sep. 2023 (1 dag kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare