Hoppa till innehåll
Ansök nu
Motala Hissar startade 1972 med tillverkning av varuhissar. Sedan 80-talet har företaget främst fokuserat på plattformshissar, som till övervägande del används för tillgänglighetsanpassning av byggnader. Över 10 000 hissar har hittills levererats till kunder över hela världen. Omkring 70% av produktionen exporteras och säljs via partners, i Sverige jobbar de med direktförsäljning av deras produkter. Motala Hissar tillverkar det mesta av komponenterna till deras produkter i fabriken i Motala, vissa komponenter har de leverantörer som de jobbar med, främst vad det gäller styrsystem och styrkort. Motala Hissar är en ledande tillverkare av hissar för byggnader där det finns begränsat med utrymme och har en av världens mest utrymmeseffektiva hissar.

Din framtid

Som beredare på Motala Hissar får du en viktig roll i utvecklingsprocessen. Du kommer att ansvara för att implementera och underhålla affärssystemet och skapa materialstrukturer inom verksamheten enligt företagets specifika behov och processer. Du kommer att hitta lämpliga tekniska lösningar med viktiga aspekter i åtanke, såsom hållfasthet, livslängd, underhåll samt miljöpåverkan. Du ska även säkerställa att Motala Hissar har förutsättningar för hög kvalité på tillverkningen av produkterna.

Erfarenhet och personliga egenskaper

Som beredare bör du vara lyhörd och prestigelös och ha teknisk förståelse. Då det är viktigt att beredningarna blir bra bör du ha tydliga instruktioner till produktionen. Detta innebär att du ska känna dig bekväm vid att vara tydlig i ditt sätt att kommunicera.

Det är krav/meriterande om du har en eller flera av nedanstående kvalifikationer.
  • Tidigare erfarenhet av liknade arbetsuppgifter.
  • Tidigare erfarenhet av industribranschen.
  • Erfarenhet av affärssystem och att skapa materialstrukturer.
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenheter från produktionsberedning från industribranschen.
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska.
Vad vi erbjuder dig

Uppdraget omfattar en bemanning via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheten att kunna gå över med anställningen hos Motala Hissar. Tjänstens omfattning är på heltid med tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Patricia Contreras på patricia.contreras@kraftsam.se.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare