Hoppa till innehåll
Jobbfeed logotyp

Redovisningsekonom- Motala

Publiceringsdatum
08 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du tidigare erfarenhet inom ekonomi och vill jobba för ett världsledande företag? Sök tjänsten idag!
I rollen som redovisningsekonom kommer du att arbeta med varierande arbetsuppgifter inom ekonomi, exempelvis löpande hantering av leverantörsreskontra. Du kommer att avlasta ekonomichefen i den löpande verksamheten. För rätt person finns det möjlighet till utveckling!

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Ansvara för den löpande redovisningen i koncernen
  • Arbeta med månadsavstämningar/månadsbokslut
  • Medverka vid rapporteringar
  • Medverka i boksluts- och årsredovisningsarbete
  • Framöver delaktig i prognosarbete/budgetarbete och eventuellt viss controlling/uppföljningsarbete
  • Övriga sedvanliga uppgifter som uppstår på en ekonomiavdelning samt förbättringsarbeten
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet (t.ex. på redovisningsbyrå eller redovisningsekonom). Du har goda kunskaper när det kommer till ekonomisystem och är van att arbeta i Excel och Officepaketet. Du bör även ha viss erfarenhet av lönehantering. Du bör ha mycket goda kunskaper i svenska både i skrift och tal.

Personlig egenskaper

Som person är du professionell och redo att bidra med din kompetens och erfarenhet för att hjälpa till i bolaget samtidigt som du vågar utmana dig själv för att utvecklas. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya organisatoriska strukturer, roller och arbetsuppgifter och du drivs av att arbeta självständigt. Du arbetar proaktivt och lösningsfokuserat och planerar och organiserar ditt arbete väl. Som person är du positiv, tillmötesgående och har ett prestigelöst sätt.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten ska tillsättas omgående, så vi ber dig skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev där du beskriver varför du är lämplig för tjänsten!

Uppdraget omfattar en bemanning via Kraftsam Rekrytering & Bemanning med goda möjligheten att kunna gå över med anställningen hos vår kund. Tjänstens omfattning är på heltid med tillträde snarast.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på patricia.contreras@kraftsam.se

Ser fram emot din ansökan!

Liknande Jobb

Jobbfeed logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 mars 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren