Hoppa till innehåll
Hydroscand Sverige logotyp

Svetsare till Hydroscand i Motala

Ansök nu
Har du ett tekniskt intresse och vill bli en del av Hydroscands produktion av specialslag? Vill du arbeta med TIG-svetsning i ett företag som har kund och kvalitet i fokus? Då kan det vara dig vi söker som svetsare till Hydroscand Special Hoses i Motala!

Vad innebär tjänsten?
Hydroscand Special Hoses arbetar med montering av kopplingar och andra komponenter på specialslangar. Tillsammans med Hydroscands butiker runt om i landet ger Special Hoses en kundnära service. Då allt produceras på plats i Motala innebär det korta ledtider för våra kunder.

Som svetsare arbetar du med TIG-svetsning, fogberedning, visuell kontroll, provtryckning, avsyning och packning.

Vi erbjuder
En rolig och varierande arbetsmiljö med en familjär känsla där vi hjälps åt. Vi på Hydroscand värnar om våra medarbetare och erbjuder både interna och externa utbildningar. Hos oss får du ett arbete med mycket kundkontakt och goda utvecklingsmöjligheter, på ett svenskt familjeföretag som är verksamt i över 20 länder globalt.

Vem är du?
Du bör ha ett tekniskt intresse, ett stort engagemang och en känsla för service. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av TIG-svetsning av slang, rör eller tunnplåt. För att trivas i rollen bör du även vara ansvarstagande och kvalitetsmedveten samt uppskatta en vardag med fart och fläkt.

Dessutom vill vi att du har en god social kompetens samt en förmåga att skapa och vårda goda relationer med både kunder och medarbetare.

Hydroscand arbetar aktivt för att främja mångfald i alla led och strävar efter en jämnare könsfördelning inom företaget. Därför uppmuntrar vi en mångfald av sökande till alla våra tjänster.

Är du intresserad?
För mer information om tjänsten, vänligen kontakta Rickard Öreteg (platschef) på telefon: 0141-507 76
Sista ansökningsdag är den 28 augusti 2023 men urval sker löpande, dröj därför inte med din ansökan.

Vi avböjer, vänligt men bestämt, kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag.

För mer företagsinformation, vänligen besök hydroscand.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
26 sep. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Hydroscand är ett svenskt familjeföretag som under de senaste 50 åren har vuxit kraftigt, såväl inom Sveriges gränser som globalt. Sedan starten i källarlokalen 1969, har företaget vuxit till en global koncern, med verksamhet i 20 länder. Idag är Hydroscand marknadsledande inom slang och ledningskomponenter och trots att företaget vuxit så pass kraftigt, är vi stolta över att vi har kvar samma familjära kultur som alltid har genomsyrat företaget.

När du blir en del av oss, kastas du in i en värld av slangar som finns nästan överallt. Våra slangar och ledningskomponenter används inom hydraulik, pneumatik och industri och är en viktig kugge för att samhället i stort ska kunna fungera.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare