Hoppa till innehåll
Ansök nu
Teknisk beredare till HydraSpecma Wiro
Är du tekniskt lagd, duktig på engelska och har hög social kompetens? Har du dessutom erfarenhet av ritningsläsning och är en fena på Excel? Då kan rollen som teknisk beredare till HydraSpecma Wiro i Motala vara rätt för dig!

Om oss
HydraSpecma SE är branschledande inom applikationsanpassade system och komponenter för hydraulik på den nordiska marknaden, men har också en ökad export till världsmarknaden. Verksamheten är övergripande uppdelad i två divisioner, OEM och Industry & After market, med kunder inom verkstad-, process-, kemi-, läkemedel- och livsmedelsindustrin. Övriga kunder återfinns inom OEM. HydraSpecma ingår i börsnoterade Schouw & co, med totalt 1400 medarbetare och en omsättning på ca 2,5 miljarder kronor.

På HydraSpecma Wiro i Motala skräddarsys ledningssystem för vätskor och gaser, där stora krav ställs på tålighet, säkerhet och hygien. Verksamheten i Motala inriktar sig främst mot verkstads-, gas- och vindindustrin och här jobbar cirka 80 medarbetare, varav merparten inom produktion. HydraSpecma Wiro omsätter ca 250 miljoner kronor. Som medarbetare hos oss får du ta del av en varm företagskultur och vi ser fram mot att välkomna vår nästa kollega!

Om rollen
Som teknisk beredare hos oss erbjuds du en varierande och utvecklande roll. Du hanterar ordrar och förfrågningar, framförallt från våra kunder inom vindindustrin. Utifrån inkomna kravspecifikationer och ritningsunderlag kalkylerar och offererar du unika kundlösningar som efter att de tagits i bruk följs upp genom vår kvalitetssäkringsprocess. I ditt uppdrag arbetar du tvärfunktionellt tillsammans med övriga funktioner inom vårt vind power Team. Befattningen är underställd företagets försäljningschef där du i det dagliga arbetet arbetar nära KAM Vind. Exempel på uppgifter som ingår i rollen:
  • Upprätta tillverkningsstruktur med rätt material, operationer och instruktioner för att uppnå effektiv och kvalitetssäker produktion
  • Medverka vid och leda kontraktsgenomgångar/tekniska genomgångar
  • Upprätta kalkyler samt skriva offerter för inkommande projekt
  • Vid behov bistå kvalitetsavdelningen gällande avvikelsehantering
Om dig
Du som söker har en teknisk utbildnings, - alternativt arbetslivsbakgrund med dokumenterade kunskaper i ritningsläsaning och förmåga att ta till dig standarder och kravspecifikationer på både svenska och engelska. Har du erfarenhet av industriell tillverkning ser vi det som en fördel. Vidare är du van användare av Office-paketet, med spetskompetens i Excel. Då det kan förekomma resor i tjänsten krävs B-körkort.

Som person har du ett stort tekniskt intresse samt är engagerad och målmedveten. Du har förmåga att agera på ett förtroendeingivande sätt och är rak och tydlig i din kommunikation. Vidare är du van att arbeta självständigt och kan vid föränderliga förutsättningar göra viktiga och ibland drastiska omprioriteringar, samt när det krävs fatta snabba men välgrundade beslut. Att få nya arbetsuppgifter och ha många pågående projekt i gång parallellt är någonting du finner motiverande. För att lyckas i rollen bör du därför vara stresstålig, flexibel och effektiv.

Övrigt
Denna rekrytering sker i samarbete med OnePartnerGroup. Vid frågor är du därför varmt välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Rebecka Karlsson på 0730496812 eller rebecka.karlsson@onepartnergroup.se. Observera att vi på grund av GDPR ej kan ta emot din ansökan via mejl. Urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

 
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
13 juni 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare