Hoppa till innehåll

Saab söker en engagerad Produktionsplanerare i Motala!

Är du redo för nästa steg i din karriär inom produktionsplanering? Saab erbjuder en spännande möjlighet för en Produktionsplanerare att bli en nyckelspelare i deras organisation i Motala. Här får du chansen att arbeta med innovativa projekt och vara en del av ett dynamiskt team. Välkommen in med din ansökan redan idag då vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN:
I rollen som Produktionsplanerare kommer du att ha en central roll i att säkerställa effektiva produktionsprocesser och bidra till framgången för dess projekt. Du kommer att ansvara för att planera och koordinera olika produktionsstadier, vilket kräver både strategiskt tänkande och operativt handlande.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Utveckla och implementera produktionsplaner baserat på företagets mål och efterfrågan.
 • Övervaka och planera användningen av material och komponenter för att säkerställa en smidig produktionsflöde.
 • Hantera produktionskapaciteten och optimera användningen av produktionsresurser.
 • Samarbeta med olika avdelningar för att säkerställa hög kvalitet och effektivitet i produktionsprocessen.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en relevant eftergymnasial utbildning inom logistik eller liknande område.
 • Besitter erfarenhet inom produktionsplanering, antingen genom arbetslivserfarenhet eller tidigare studier.
 • Behärskar både engelska och svenska flytande, då båda språken används i intern och extern kommunikation.
Det är meriterande om du har erfarenhet av:
 • Affärssystemet IFS.
Vidare kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet och förmågan att trivas i en dynamisk roll där initiativtagande och samarbete är nyckeln till framgång. Vi tror att du som söker har ambitionen och viljan att utvecklas inom företaget och drivs av att ständigt utvecklas.

Denna befattning kräver att du genomgår och blir godkänd, vid var tids gällande, bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där vår kund har krav på säkerhetsklassplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

OM KUNDFÖRETAGET:
SAAB är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är runt 19 000 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är de ledande inom många områden och en femtedel av deras intäkter går till forskning och utveckling. Kunden ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Företag respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Saab och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos dem.

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
 • Placering: Motala
 • Rekryteringsansvarig: Elin Samuelsson
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
08 jan. 2024 (35 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Norrköping
Transport & Logistik
Företagslogga