Hoppa till innehåll
EISS Rekrytering & Search AB logotyp

Teknisk Projektledare till sökes till AABO-IDEAL

Ansök nu
Din roll

AABO-IDEAL växer och därmed söker vi nu en ny kollega till oss! Som projektledare inom service och eftermarknad blir du en viktig förstärkning i vår organisation och kommer att bidra starkt till vår förmåga att leverera excellent eftermarknadsservice!

Vi erbjuder dig en teknisk och kommersiell position med ett spännande arbetsinnehåll och stor omväxling och frihet att verka inom rollen. Du blir navet mellan våra kunder, de tekniska teamen i Motala samt vårt huvudkontor som finns i Faaborg Danmark.

Dina arbetsuppgifter består av service och eftermarknadsförfrågningar samt energieffektiviseringar mestadels på våra våtlackeringsanläggningar, men även pulverlackeringsförfrågningar kan förekomma. Du utarbetar serviceavtal, erbjuder reservdelsförsäljning och administrerar teknisk orderbehandling. Tjänsten innehåller kalkylering och cadkonstruktion i Autocad och Inventor.

Om dig

Vi söker dig med en ingenjörsbakrund och ett brett tekniskt intresse. Det du inte kan, kommer vi att lära upp dig i! Du är nyfiken, gillar samarbete och god kommunikation, samt är lösningsorienterad. Du gillar att ge god service och se resultat av din insats.

Du besitter god svenska och engelska, god datavana och har B-körkort. Det är meriterande om du kan tala danska! Sist men inte minst så förekommer det resor till alla våra kunder internationellt, så det är toppen om du gillar att resa! Tjänstens placering är på Greiff i Motala.

Är du intresserad?

Om du vill veta mer, tveka inte att kontakta Rekryteringskonsult Johanna Andersson på EISS Rekrytering & Search. Jag svarar gärna på frågor och för en dialog om hur du skulle komma till din rätt på AABO-IDEAL!

Sista ansökningsdag är 22 juni 2023. Vi genomför löpande urval och tillsättning sker enligt överenskommelse. Vi kan tyvärr inte ta emot ansökningshandlingar via mail, enligt vår integritetspolicy gällande GDPR.

EISS rekrytering och search

EISS Rekrytering & Search är ett specialistbolag inom rekrytering med säte i Norrköping. Genom vår kompetens inom området, marknadsledande system och innovativa fokus vill vi lyfta rekrytering till en ny nivå. Vårt mål är att etablera oss som Östergötlands mest eftertraktade bolag inom rekrytering och vår vision är att erbjuda den bästa kund- och kandidatupplevelsen på marknaden. Mer information finns på www.eissrekrytering.se
Mer info
Kontaktperson
Johanna
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
22 juni 2023 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Om AABO-IDEAL

1922 grundades företaget Greiff i Norge, som ritade och utvecklade anläggningar för industrimåleri, och några år senare etablerades en filial i Sverige.

Under 1960- och 70-talen expanderade verksamheten kraftigt och flyttade till Vadstena. 1992 flyttade företaget in i nya och moderna lokaler i Motala och har nu produktutveckling, administration och tillverkning under ett och samma tak.

Greiff Industrimiljö AB blev senare en stor leverantör av målerier för både våt- och pulverfärg samt filter och reservdelar i Sverige och övriga Skandinavien.

Planerna på att expandera och växa för konkurrenterna AABO-IDEAL respektive Greiff ledde till idén om en mycket fördelaktig sammanslagning. I maj 2021 meddelades med stor glädje att Greiff nu var en del av AABO-IDEAL Group.

Idag är AABO-IDEAL ett ännu starkare företag och en av världens ledande leverantörer av industriella lackeringsanläggningar. Vi har ett stort och effektivt serviceupplägg och vi finns mycket nära våra kunder, vilket resulterar i korta svarstider och snabba leveranser av reservdelar, service och support.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare