Hoppa till innehåll
ComfortZone logotyp

Tekniskt intresserad Servicetekniker sökes till Motala!

Ansök nu
Är du en tekniskt intresserad person som vill bli del av ett stöttande & kunnigt team samt ett bolag i kraftig expansion? Ser du lösningar & möjligheter och samtidigt är kundorienterad? Vår kund i Motala söker nu en Servicetekniker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med ComfortZone en Servicetekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos ComfortZone under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och ComfortZones önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • En plats i ett team som kännetecknas av högt i tak och korta beslutsvägar
  • Möjligheter att utvecklas i ett bolag med kraftig expansion
  • Att få bli del av ett bolag som värdesätter dig som medarbetare högt
Arbetsuppgifter

ComfortZone växer kraftigt och kommer i höst att flytta till större och modernare lokaler i Motala. Företaget har sedan start 2001 varit den ledande innovatören inom utveckling av frånluftvärmepumpar med en egen patenterad teknik. Till hands finns såväl stöttning som kunskapsutveckling i form av kunniga kollegor, inte minst från ditt närmaste serviceteam. Nu söker ComfortZone en Servicetekniker att ha med på resan i fortsättande uppbyggnad av serviceteamet där man kommer få spela en stor roll i hur teamet ska utvecklas vidare på lång sikt!
  • Testa fältreturer, vara med och testa värmepumpar och komponenter i utvecklingssyfte
  • Samarbeta med kvalitetsansvarig samt vara med i utvecklingsprojekt tillsammans med utvecklingsavdelningen
  • Arbete med högteknologisk teknik och felsökning
Vi söker dig som
  • Har ett tekniskt intresse
  • Besitter goda kunskaper i såväl svenska som engelska
  • Har datorvana
  • Meriterande är en kyl-teknisk bakgrund
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos ComfortZone. Därför tror vi att du är en analytisk person som ständigt ser lösningar och möjligheter. Vidare är du en driven person som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Dessutom är du kundorienterad och tänker utanför boxen.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Motala
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Therese Klasén

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Therese Klasén
Email
Område
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare