Hoppa till innehåll
ComfortZone logotyp

Serviceinriktad person sökes som supporttekniker i Motala!

Ansök nu
Är du en driven person som brinner för att ge god service och guida kunder mot lösningar? Har du ett tekniskt intresse och vill samtidigt vara med på en spännande utvecklingsresa i en mycket expansiv bransch? Vår kund i Motala söker nu en Supporttekniker!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med ComfortZone en Supporttekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos ComfortZone under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och ComfortZones önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • En plats i ett team som kännetecknas av högt i tak och korta beslutsvägar
  • Möjligheter att utvecklas i ett bolag med kraftig expansion
  • Att få bli del av ett bolag som värdesätter dig som medarbetare högt
Arbetsuppgifter
ComfortZone växer kraftigt och kommer i höst att flytta till större och modernare lokaler i Motala. Företaget har sedan start 2001 varit den ledande innovatören inom utveckling av frånluftvärmepumpar med en egen patenterad teknik. Till hands finns såväl stöttning som kunskapsutveckling i form av kunniga kollegor, inte minst från ditt närmaste team inom support. Nu söker ComfortZone ytterligare en person till det tekniska supportteamet!
  • Teknisk kontakt via telefon och mail med återförsäljare och servicepartners
  • Support av frågor gällande installation, felsökning, garantiärenden
Vi söker dig som
  • Har ett tekniskt intresse
  • Besitter goda kunskaper i såväl svenska som engelska
  • Har datorvana
  • Meriterande är erfarenhet av systemet Sales Force och Monitor
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos ComfortZone. Därför tror vi att du är serviceinriktad och har ett personligt driv som säkerställer god support. Vidare besitter du förmågan att behålla lugnet i dialog med kunder. Dessutom så har du ett pedagogiskt förhållningssätt och är en naturlig kommunikatör.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Motala
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Therese Klasén

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Kontaktperson
Therese Klasén
Email
Område
Sista ansökningsdag
21 juni 2023 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare