Hoppa till innehåll
ComfortZone logotyp

Kvalitetsansvarig till Comfortzone i Motala

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Felicia Engvall
Email
Telefon
Ansök nu
Är du en person med god erfarenhet av kvalitetsledning som vill arbeta på ett lokalt företag med fin historia och spännande framtidsutsikter? Sök då denna tjänst som Kvalitetsansvarig till Comfortzone i Motala!

Comfortzone beskriver sig själva som innovatören bland dagens frånluftsvärmepumps-producenter. Företaget ligger i framkant med ny energieffektiv teknik som förser tusentals svenska och utländska hem med hela dess värme och varmvattenbehov. Comfortzones kunder finns i Sverige och Europa. Företaget omsätter ca 180 mkr och är idag ca 50 anställda, under december flyttar de dessutom till nya optimerade lokaler i Motala.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden
I rollen som Kvalitetsansvarig kommer du att fortsätta utveckla processerna med fokus på förbättrad kvalitet, ökad produktivitet och kostnadseffektivitet. Som Kvalitetsansvarig kommer du att ha det yttersta ansvaret för allt kvalitetsarbete och en stor del kommer att handla om den fortsatta uppbyggnaden av ledningssystemet samt arbete mot ISO-certifieringarna 9001 och 14001.

Du kommer till exempel att:
  • Leda interna och externa revisioner
  • Hantera avvikelsehantering, reklamationshantering och medverka i processen för produktutveckling
  • Ansvara för planeringen och genomförande av utbildning inom kvalité för intern personal
Du kommer att ansvara över, samt arbeta i nära samarbete med en kollega som bistår dig i utredningar av fältreturer och med dokumentationsarbetet.

Vi söker dig som har:
  • En teknisk utbildning, gärna civilingenjör
  • God erfarenhet av kvalitetssäkring och olika kvalitetsverktyg
  • Erfarenhet från kvalitetsarbete inom industri
  • Professionella kunskaper i engelska och svenska
För att lyckas i denna roll ser vi att du är en ledare med starka samarbets- och kommunikationsfärdigheter. Du är analytisk och kan skapa samband mellan olika avvikelser och större, underliggande problem. Du har ett öga för detaljer, liksom förmågan att se helheten. Du är motiverad att kontinuerligt effektivisera och förbättra verksamheten.

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
ComfortZone logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 dec. 2023 (-1 dagar kvar)
Ansök nu
https://comfortzone.se/

Fler jobb från samma arbetsgivare

Ludvika
Industri & Anläggning
Företagslogga
Stockholms stad
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Borlänge
Industri & Anläggning
Företagslogga