Hoppa till innehåll
Clevry logotyp

Mätvärdesoperatörer till EmbriQ

Publiceringsdatum
15 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Elvira Derestam
Telefon
Ansök nu
Analytisk och siffernörd? Bli mätvärdesoperatör hos oss!

Är du en skicklig analytiker med ett brinnande intresse för siffror? Se hit! Just nu söker vi passionerade och värdefulla medlemmar i vårt tighta, kompetenta och engagerade team på vårt kontor i Motala. Låt ditt skarpa analytiska sinne och din passion för siffror blomma ut och visa sin fulla potential hos oss i rollen som mätvärdesoperatör!

"Jag har arbetat länge på Embriq och tycker att arbetsklimatet på kontoret är riktigt bra. Driften är ett sammansvetsat team där man arbetar mycket tillsammans men med sina egna ansvarsområden. På Embriq får man jobba med det man tycker är kul och man får mycket frihet och ansvar" - Joakim Gustafsson, medarbetare på Embriq

Din roll

Som mätvärdesoperatör befinner du dig i hjärtat av verksamheten och har en nyckelroll i hela processen, från insamling av värden till fakturering. Du är helt enkelt delaktig hela vägen - från ax till limpa!

Som mätvärdesoperatör kommer du att ha ett gradvis ökande ansvar för dina egna kunder och deras tillhörande mätvärdesprocesser. Du kommunicerar gärna och ofta med dina kunder, då antingen genom e-post men också per telefon.

Du kontrollerar och rapporterar data i form av mätvärden samt löser problem när det behövs. Ditt arbete sker i flera olika integrerande system och dina ärenden kan variera i såväl storlek som komplexitet. Din roll är också avgörande för att säkerställa att kunderna debiteras korrekt för sin energiåtgång.

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, kontorstider med möjlighet till viss flex och visst distansarbete

Placering: Motala

Anställningsform: Konsultuppdrag på inledningsvis 6 månader, där du är anställd av Clevry. För rätt kandidat kan anställningen sedan övergå till Embriq.

Vem är du?

Vi tror, som sagt, att du beskriver dig själv som en siffernörd med passion för analys och att du har en stark teknisk kompetens.

Har du en bakgrund inom områden som ellära, eller någon annan energiutbildning, är det definitivt ett plus. Allmän kunskap om energibranschen och dess specifika terminologi är också varmt välkommet. Om du dessutom jonglerat med megadataanalyser, datatolkning i olika program och integration mellan system så kommer du att skina lite extra i den här rollen.

Att vara bekant med system som CST, ELVIRA, BFUS eller motsvarande är en bonus. Men du behöver inte oroa dig inte om du inte känner till dessa, då mycket av vårt arbete sker i våra interna verktyg.

Du är självklart flytande i det svenska språket, såväl i tal som i skrift.

För att bli framgångsrik som mätvärdesoperatör behöver du vara välorganiserad, serviceinriktad och ha en skarp analytisk förmåga. Detta eftersom det supporterande arbetet ibland är av komplex karaktär. Vi värdesätter också öppenhet och en stark teamanda, eftersom du kommer att jobba nära dina kollegor. Rollen erbjuder grymma möjligheter till personlig utveckling, så att vara proaktiv och framåtlutad kommer ta dig långt.

Och sist men inte minst - oavsett om du är en nykläckt talang eller sitter på gedigen erfarenhet är du välkommen att söka. Hos oss är nämligen din personlighet och ditt driv viktigare än längden på ditt CV.

Spana in våra People Stories och lär känna dina framtida kollegor.

Om rekryteringsprocessen

Denna rekryteringsprocessen genomförs tillsammans med rekryterings- och bemanningsföretaget Clevry. Har du några frågor om tjänsten eller processen, vänligen kontakta ansvarig rekryterare på +46 707 89 34 94 eller elvira.derestam@clevry.com.

I över 30 år har Clevry legat i framkant för ett mer soft skills-drivet arbetsliv inom talent acquisition, assessment och advisory. Vi finns globalt med kunder, konsulter och kandidater från Nordamerika till Singapore med huvudkontor i Brighton, Stockholm och Helsingfors. Våra 150 soft skills-certifierade rekryterare, affärspsykologer och experter finns alltid till er tjänst.

Embriqs erbjudande

Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor och meningsfullt arbete på ett företag i tillväxt. Du får en spännande möjlighet att arbeta inom modern teknologi som faktiskt gör skillnad i samhället och för kunden.

På Embriq stöttar vi våra medarbetares professionella utveckling, tar vara på goda idéer och deras innovativa initiativ. Vi lägger också stor vikt vid att anordna både professionella och sociala sammankomster.

Om Embriq

Embriq är en ledande leverantör av avancerad IT-drift, programvara, industriell IoT-teknologi och konsulttjänster. Vi levererar lösningar som hjälper komplexa och transaktionsintensiva företag att optimera sin konkurrenskraft. Embriq har sitt huvudkontor i Oslo men är verksamma över hela Norden.

Med över 200 högkvalificerade och engagerade kollegor betjänar vi mer än 200 kunder i Norden, som alla levererar samhällskritiska tjänster inom branscher som energi, tillverkning, detaljhandel och andra datadrivna branscher. Våra medarbetare har Grit, och de är Curious och Unified. Detta är egenskaper vi värdesätter både inom företaget och hos våra framtida kollegor.
Clevry logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

CLEVRY

Lindhagensgatan 74
112 18 Stockholm
08-612 04 90

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Data & IT
Företagslogga
Stockholms stad
Service & Kundtjänst
Företagslogga
Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga

Liknande Jobb

Linköping
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Linköping
Teknik & Ingenjör
Företagslogga
Linköping
Teknik & Ingenjör
Företagslogga