Utvecklingsingenjör

Utvecklingsingenjör

Utvecklingsingenjör till Bevent Rasch AB
Tycker du om produktutveckling och att hålla dig uppdaterad om nya trender? Är du innovativ och vill vara med och skapa framtidens inomhusklimat? Då kan tjänsten som utvecklingsingenjör hos Bevent Rasch AB i Motala vara någonting för dig!

Om Bevent Rasch AB
Bevent Rasch är ett familjeföretag som grundades redan på 1930-talet och som idag är en av Sveriges ledande utvecklare och tillverkare av energieffektiva ventilationsprodukter. Vi ingår i den Boråsbaserade koncernen Hydria Group med totalt 200 anställda och i vår 17 000 kvadratmeter stora och toppmoderna produktionsanläggning utanför Motala skapar vi framtidens inomhusklimat. Vår verksamhet har möjlighet att anta flexibla tillverkningsstrategier, med allt från tillverkning av större partier till produktion av enstaka special- och projektanpassade produkter. Med ett strukturerat arbetssätt vill vi ständigt överträffa oss själva vad gäller förbättringen av vår miljöprestanda.

Vi har ett öppet företagsklimat och en arbetsmiljö präglad av laganda, där vi har ödmjukhet inför varandras kompetens. Vill du veta mer? Besök oss gärna på: https://bevent-rasch.se/https://rasch.se/;https://hydria.se/

Om rollen
I rollen som utvecklingsingenjör är du drivande i arbetet med att utveckla nya ventilationsprodukter samt initiera förbättringar för befintligt produktsortiment. Du blir den ledande funktionen som tar fram specifikationer och egenskaper för kommande produkter, har ett nära samarbete med företagets konstruktörer under utvecklingsfasen samt är med och testar så att de nya produkterna uppfyller önskade krav.

I ditt uppdrag ingår att hålla dig uppdaterad om trender inom ventilationsbranschen, förändringar av relevanta standarder inom branschen och i förlängningen eventuellt sitta med i olika intressegrupper som verkar inom ventilationsområdet.

Om dig
Vi söker dig som har en utbildningsbakgrund som vi bedömer relevant för tjänsten, kanske har du studerat till brand-, bygg, vvs-, eller maskiningenjör. Du har tidigare erfarenhet av att på något sätt arbeta med frågor som rör ventilation samt ett stort intresse för teknik och att komma på nya smarta lösningar. Har du sedan tidigare erfarenhet av CAD ser vi det som meriterande.

Du som söker är kreativ och har lätt för att komma på nya idéer och förslag som du ser till att förankra i din sedan tidigare förvärvade kunskap inom området. Du trivs med att vara i en projektledande roll samt är prestigelös och lyhörd för andras tankar och idéer. Att du har god samarbetsförmåga är något vi värdesätter högt. För att lyckas i rollen har du goda kunskaper i både svenska och engelska.

Övrigt
Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Motala

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup men du kommer att bli anställd direkt av oss på Bevent Rasch AB. Vid frågor är du därför varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rebecka Karlsson på rebecka.karlsson@onepartnergroup.se eller 0730496812. Observera att ansökan sker via annonsen och att vi på grund av GDPR ej kan ta emot några ansökningar via mejl. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan. Vi ser fram mot att höra från dig!
 
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Forskning & Utveckling
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.rasch.se
Sista ansökningsdag 9 apr 2023 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se