Ekonomiassistent till Wahlstedts Bil

Ekonomiassistent till Wahlstedts Bil

Är du serviceinriktad, noggrann och har en positiv inställning?
Då kan detta vara din nya arbetsplats!

Arbetsuppgifter

I rollen som ekonomiassistent kommer du att ansvara för vår kund- och leverantörsreskontra, men även arbeta med löpande bokföring, avstämningar i månadsbokslut samt övrigt förekommande arbetsuppgifter på avdelningen. Rollen innefattar även arbete på vår biluthyrning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är gymnasieekonom eller motsvarande med flerårig erfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i Excel och Word, men är inte rädd för att lära dig nya system. Det är viktigt att du kan kommunicera obehindrat på svenska såväl i tal som skrift.

Personliga egenskaper
Du är noggrann i ditt dagliga arbete men även analytisk, hjälpsam, flexibel samt stresstålig då det kan förekomma toppar som kräver lite extra. Du är en lagspelare som även kan arbeta självständigt, ta eget ansvar och samarbeta med kollegorna inom företaget. Då vi dagligen har kontakt med våra kunder bör du vara en social och utåtriktad person.

Omfattning och tillträde
Anställningen är en tillsvidareanställning på 100% med sex månaders provanställning. Tillträde snarast möjligt. Placeringsort Motala, Vintergatan 17.

Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.wahlstedtsbil.se/
Sista ansökningsdag 30 nov 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wahlstedts Bil AB är idag, med 72 medarbetare, auktoriserad återförsäljare av Volkswagen, Audi, Skoda och Volkswagen Transportbilar samt Scania lastbilar och bussar. Vi har trippel-A rating med högsta kreditvärdighet, vilket visar på ekonomisk långsiktig stabilitet och trygghet. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Vi brinner för att tillsammans skapa engagerad personal och utomordentligt nöjda kunder.