Vinberga Allmekano AB är en legotillverkare av en styck till små-medelstora serier i stål rostfritt ,aluminium m.m vi är ett tiotal kollegor & har hjälp av en modern maskinpark: 2 lasermaskiner Bystronic 4.4Kwh, 1 stans, 2 kantpressar, svetsar sågar m.m

Nu söker vi en skicklig och kvalitetsmedveten svetsare till vår verkstad.

Vi ser dig som har några års erfarenhet av Mig /Mag svetsning, behärskar du tig och pinne är det meriterande.

Du ska inte se hinder utan bara möjligheter.

För att trivas hos oss är du en person som är ansvarsfull och tar egna initiativ. Du trivs i ett högt tempo och är flexibel i ditt arbetssätt då det är ett varierande arbete.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant och kvalitativt jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Du är servicemedveten och har ett trevligt bemötande av medarbetare. Du fungerar bra i grupp men trivs även med att arbeta självständigt. Som person är du praktiskt lagd, händig och nyfiken av dig. Då vi håller på med en styck/mindre serier så lös bygger vi produkter utan fixturer (händig)& arbetet kan stundtals vara tungt så en fördel är god fysik.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidare/ Heltid, dagtid / Motala

Tillträdesdag

Omgående.

Information

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så Välkommen med Din ansökan redan idag!

Ange: vv1819 som ämne i din ansökan med bifogat CV.

OBS! Bemanningsföretag undanbedes vi vill ta hand om rekryteringen själva.
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.allmekano.com
Sista ansökningsdag 24 feb (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vinberga Allmekano AB

Har utvecklats från garaget 1994 tills idag på ca 2000m2 senaste investeringen blev tidigare under 2018 i en till laser av samma fabrikat som den tidigare: Bystronic 4,4kWh med bytrans så man kan lagra plåtbuntar i maskin.

Investeringen gjordes då vi kände att vi var på väg att tappa snabbheten och flexibiliteten mot kunderna.
Vilket vi är tacksamma för att kunder återkommer och att nya hittar hos.

Tjänster vi utför:

laserskärning tjocklekar 0,5-20mm, stansning tjocklekar 0,5-4mm, bockning, valsning, trumling, slipning, kapning, svetsning,
montering, svarvning och fräsning

Vi önskar dig som kollega eller kund välkommen till oss!