Projektstöd - Vattenfall Services

Projektstöd - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vi som arbetar inom Construction Services Regionnät genomför uppdrag/projekt på ledningsägares anläggningar med spänningsområdet 40 - 400kV. Projekten består av antingen nybyggnation, ombyggnation eller underhåll av befintliga anläggningar.

Din roll som projektstöd

Vi rustar oss för framtiden och kommande expansion inom regionnät och stamnätsprojekt därför söker vi nu ett projektstöd till våra avdelningar regionnät Väst och regionnät Öst.

Som projektstöd har du ett viktigt ansvar i att stödja och avlasta projektledarna med framförallt administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta nära projektledare för att hålla ordning och reda genom hela projektet från start till avslut.

I ansvaret ingår bland annat:
  • Skapa och upprätthålla rutiner och struktur
  • Dokumenthantering
  • Avtalstolkning
  • Fakturahantering
  • Löpande ekonomisk hantering i projekten
  • Delta på uppföljningsmöten tillsammans med våra projektledare och projektcontroller för att följa och analysera projekten.
Dina kvalifikationer som projektstöd

I grunden har du en gymnasial ekonomiutbildning och har tidigare arbetat med ekonomiskt och/eller administrativt arbete där du självständigt har hanterat rapportering, uppföljning, fakturering, avtal och allmän projektadministration. Du är en van datoranvändare och skicklig på att söka och värdera information. Vidare har du erfarenhet av att arbeta i ekonomisystem som t.ex SAP. Erfarenhet av ärendehanteringssystem är meriterande. Vi ser även gärna att du har B-körkort.

Vi söker dig som är ordningsam och som trivs med att arbeta självständigt i en ansvarstagande roll. Du är tydlig i din kommunikation, både på svenska och engelska, och du visar en god social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med kollegor och kunder.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mats Jonsson 070-296 23 30. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sofie Arneson 072-452 45 82. Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Joel Hersan SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.

Placeringsort: Motala.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, senast 20 mars 2019. Löpande urval kan komma att tillämpas.
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Administration, Assistent, Koordinator, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vattenfall.se/jobb
Sista ansökningsdag 20 mars (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices