Mättekniker - Vattenfall Services, Motala

Mättekniker - Vattenfall Services, Motala

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation med säkerheten i fokus.

Kalibreringslaboratoriet i Motala består av fem medarbetare och ingår i affärsområde Mätning. I vårt uppdrag ingår att kontrollera och kalibrera elmätare och mätinstrument samt att fungera som centrallager för utrustning. Laboratoriet är ackrediterat enligt ISO 17025. Vi erbjuder ett spännande och varierat jobb där du är med och bidrar till utveckling och effektivisering av verksamheten.

Din roll som mättekniker

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
 • Kontroll, kalibrering och programmering av elmätare och mätinstrument
 • Lager och logistik
 • Utveckling och effektivisering av nya och befintliga tjänster
 • Dokumentation av arbetssätt och resultat

Om dig
 • Gymnasieutbildning med inriktning mot elteknik, teknik eller motsvarande
 • Erfarenhet från service och kalibrering av apparater är meriterande
 • Arbete i kvalitetssystem, ISO 17025 eller ISO 9001 är meriterande
 • Behärskar svenska i tal och skrift
 • Behärskar Officepaketet, Excel
 • Truckkort är meriterande
 • Datorvana
 • B-körkort
Som person ser vi att du är självgående och initiativtagande. Du har lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder och har en hög serviceanda. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. På Vattenfall Services sätter vi säkerheten främst, det är därför viktigt att du har ett högt säkerhetstänk.

Mer information
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Per Lindgren, 072-707 44 91. För mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Johanna Marklund, 070-307 84 82.

Fackliga representanter för denna tjänst är Dennis Krantz Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort
 • Motala
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Ansök via vår annons på vattenfall.se/jobb senaste den 28 februari 2021.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 100 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://careers.vattenfall.com/se/jobb/
Sista ansökningsdag 28 feb 2021 (3 dagar kvar)