Servicetekniker till VIMAB (flera orter)

Servicetekniker till VIMAB (flera orter)

VIMAB AB är ett framgångsrikt företag med en ledande marknadsposition i branschen. Vi behöver nu förstärka våra team med servicetekniker. Vi söker dig som vill ha ett fritt och självständigt jobb i ett företag som är i tillväxt.

Vill du arbeta i en verksamhet som har kvalificerade uppdrag, intressanta kunder och en stor internationell verksamhet? Kom då till oss på VIMAB. Vi är Sveriges ledande företag på ventilservice, med kunder i hela Norden och även på många andra ställen i världen. Jobbet är fritt och självständigt, men du har alltid stöd av en stabil organisation med rejäla resurser. Här får du lära dig metoder och hantverk i världsklass, i ett stort arbetslag med gediget kunnande och härlig gemenskap.

Som servicetekniker hos VIMAB är din huvudsakliga arbetsuppgift service av ventiler både ute på fält hos kunder och/eller i VIMAB: s egna verkstad.

Du behöver ha ett tekniskt kunnande och intresse. Lämplig bakgrund kan vara exempelvis som servicetekniker eller mekaniker. Kanske har du studerat industri eller fordonsprogrammet. I våra rekryteringar lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och viljan att lära sig.

För att trivas i rollen som servicetekniker behöver du gilla varierande arbetsuppgifter och kundkontakt. Du är en social problemlösare och är ordningsam, noggrann och ansvarstagande. Du är inte rädd att hugga i när det behövs och har möjlighet att vara borta hemifrån i perioden. B-körkort är ett krav, eftersom resor ingår i tjänsten.

Utbildningar så som heta arbeten, travers och truck är meriterande men inget krav.

Vi på VIMAB har mångårig erfarenhet av ventilservice och är ett riktigt härligt gäng!

Skicka in din CV och berätta om dig. Vi går löpande igenom ansökningarna, så vänta inte med din ansökan.

Ansökan skickas till: ansokan@vimab.se
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.vimab.se/
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VIMAB AB är ett modernt och välskött företag inriktat på ventilservice.
VIMAB´s verksamhet bedrivs på fem ställen i Sverige med huvudkontoret i Motala och filialer i Perstorp, Söderhamn, Stenungsund och Bromma. Genom vår breda kunskap får vi ofta förmånen att arbeta med teknikintensiva och utvecklande företag inom de mest skiftande områden samt för både stora och små uppdragsgivare. Det kan vara allt från kärnkraft, massa/papper, petrokemi, stålindustri, oljeplattformar, livsmedel och läkemedelsproduktion.