Digitalisering och E-handelsansvarig till Ulfåsa Möbler!

Digitalisering och E-handelsansvarig till Ulfåsa Möbler!

Är du strukturerad och pedagogisk? Brinner för digitalisering och är intresserad av e-handel? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

En helt ny tjänst där du kommer ta ett helheltsgrepp kring digitaliseringen, Du kommer att vara ansvarig för implementeringen av det nya affärssystemet Nutid och ladda upp produkter i affärssystemet för att sedan integrera det in till webshoppen. Du kommer att uppdatera webshoppen i enlighet med produktportfölj så att kunder kan se korrekta lagersaldon på hemsidan. Att introducera och lära ut det nya affärssystemet till alla kollegor för att kunna optimera butiken genom alla nya funktioner.
  • Underhålla integreringen av Nutid & Fortnox för att automatisera så många finansprocesser som möjligt.
  • Utveckla kreativa metoder för att använda Nutids funktioner som effektiviserar butiken
  • Utveckla, analysera, och följa upp KPI:er kopplade till försäljning
Till en början kommer du få en grundläggande introduktion av systemet från Ulfåsas samarbetspartners och ha tillgång till Nutids supportavdelning. Du kommer även ges möjlighet att samarbeta med specialiserade digitaliseringskonsulter för att skapa dig rätt förutsättningarna för rollen.

Din profil

Vi söker dig som gillar att ta ansvar för ditt arbete. Du är en lösningsorienterad, strukturerad och en pedagogisk person som gärna delar med dig av dina kunskaper. Driven och resultatinriktad och som vill utveckla sin egen kunskap samt företaget framåt.

Skallkrav:
  • Erfarenhet av av arbete med affärssystem och e-handel
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Erfarenhet av affärssystemet Nutid
  • Goda kunskaper i Excel
  • Kunskap och intresse kring digital marknadsföring
  • Programmeringskunskap
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Motala
Arbetstider: Flexibelt
Omfattning: Heltid, 100 %

Urval sker löpande! Ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Data & IT, IT-Chef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 31 mars 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

För 46 år sedan, i Ask Frälsegård utanför Motala, drog pappa Åke och mamma Marianne igång ett möbelsnickeri som extra födkrok till jordbruket. Med tiden engagerade sig de tre barnen - Bo, Kjell och Anna-Karin - i verksamheten, som med tiden har utvecklats till en av landets största lantliga hem- och möbelhappenings. År 2002 utökades företaget med en systerbutik i Östra Karup utanför Båstad, vilken såldes 2013.

Idag drivs företaget av dottern Anna-Karin, tillsammans med cirka 7 medarbetare i Motala. Familjegården i Ask rymmer nu 4500 kvadratmeter butiksyta under tak, och mer därtill under bar himmel. Sortimentet inkluderar möbler för hem och trädgård, inredningsdetaljer, presentartiklar och golfutrustning. Allt toppat med syrerik lantluft.

Ulfåsa Möblers målsättning är att erbjuda ett brett sortiment till konkurrenskraftiga priser, i en annorlunda och spännande butiksmiljö. Vi har hemleverans mot en kostnad med inom 10 mils radie och lånar även ut släpvagn så ni lätt och smidigt själva kan få hem era möbler. Vi har dessutom det mesta på lager för omgående leverans och därmed inga långa väntetider.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.