Torell Pump söker servicetekniker!

Torell Pump söker servicetekniker!

Om tjänsten

Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt hos Torell Pump AB. Frågor gällande tjänsten eller företaget hänvisas till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com). Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker hos Torell Pump arbetar du med nyinstallationer och reparationer av pumpar och maskiner. Tillsammans med de tre nuvarande teknikerna kommer ni att arbete med framförallt uppdrag ute hos kunder på deras anläggningar i Sverige och Norge. Normalfall är måndag-torsdag med övernattningar. Längden för ett vanligt serviceuppdrag är 2-4 dagar, vanligtvis blir det 1-2 anläggningar du besöker per vecka. Torell Pump har även en verkstad i Motala dit kunder kan skicka sina pumpar. Du och dina kollegor har ett stort eget ansvar och möjligheter att styra ert arbete. Tillsammans med deras serviceansvarige bokar ni in era arbeten.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Reparation och förebyggande underhåll av pumpar och maskiner
  • Installation, montage samt driftsättning av nya produkter
  • Kontroll och felsökning
Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placeringsort: Motala

Din profil

Vi söker dig med ett stort mekaniskt intresse och som tycker om problemlösning. Till exempel har du tidigare erfarenhet av att renovera hus eller meka med bilar. Om du har en utbildning inom svets eller har någon annan teknisk utbildning är detta meriterande men inte ett krav!

Som servicetekniker är du många gånger Torell Pumps ansikte utåt och det är därför viktigt att du trivs med kundkontakt, är social, utåtriktad och drivs av önskan att leverera kvalitet i allt du gör. Arbetet sker oftast i team och det är därför viktigt att du kan arbeta både självständigt och tillsammans med övriga kollegor. De arbetar digitalt och därför är det lika viktigt att du har datakunskap samt bemästrar handverktyg/mätinstrument. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av servicebranschen, men inget krav då du kommer ha möjlighet att få utbildning av både våra nuvarande tekniker samt direkt från våra leverantörer.

Flytande svenska samt baskunskaper i engelska är ett krav.

Körkort B är ett krav!

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Motala
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 jan 2020 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Torell Pump har levererat pumpar och maskiner till VA-sektorn och industrin sedan år 1962. Deras produkter finns installerade i många av landets reningsverk, vattenverk, energiverk och pappersbruk. Torell Pump är verksamma i Sverige och Norge som återförsäljare för kvalitetsprodukter från framförallt tyska leverantörer. De är ett bolag där du som person får stora möjligheter att påverka din vardag och din arbetssituation. På Torell Pump kommer du möta ett piggt och trevligt team där det alltid är högt i tak och alla har möjlighet att komma till tals. De arbetar långsiktigt med produkter av hög kvalitet och sätter deras kunder i fokus!