Platschef med verkstadsintresse

Platschef med verkstadsintresse

Är du en teknikintresserad mekaniker som söker nya utmaningar, en verksamhetschef som vill ha mer kundkontakt, eller kanske en person med ett brinnande intresse för ledarskap, teambuilding och personlig utveckling? Då kan du vara precis den vi söker!

Vi söker efter en pedagogisk lagspelare som vill anta utmaningen som platschef på vår lastbilsanläggning i Motala. Som platschef behöver du vara beredd på att kavla upp ärmarna och hjälpa till där det behövs i den dagliga verksamheten. Samtidigt som du har en inre glöd för verksamhetsutveckling och relationshantering på lång sikt.

Tjänsten innehåller både administrativa och tekniska arbetsuppgifter. För att kunna prioritera och bibehålla ett lugn i stressade situationer ser vi detta som en starkt positiv egenskap.

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarskap i någon form men det är inget krav då vi lägger stort värde i dina personliga egenskaper.

För att passa in och trivas hos oss behöver du hantera svenska flytande i tal och skrift, inneha minst körkortstyp B, ha datorvana, ett ekonomiskt intresse och uppskatta ordning och reda. Har du dessutom viljan att arbeta med att utveckla människor är du en fullträff i vår organisation.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är heltid med placering på Rejmes Lastvagnar i Motala. Du skickar din ansökan med personligt brev och gärna ett CV till jobb@rejmes.se.

Märk din ansökan med "Platschef Motala". Urval och intervjuer sker löpande, ansök dock senast 10 juni 2022.

Har du frågor kontaktar du VD, Stefan Sandberg, stefan.sandberg@rejmes.se 011-21 92 65.
Mer info
Kontaktperson Stefan Sandberg
Telefon 011-21 92 65
Område Motala
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.rejmeslastvagnar.se/
Sista ansökningsdag 10 juni 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen finns representerad med 25 anläggningar för försäljning, service och reparationer på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har 700 medarbetare.

Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB. Vi är auktoriserade återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget bedriver verksamhet inom lastvagn- och bussförsäljning, leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget har ca 90 anställda och finns representerat i Norrköping, Linköping, Tranås och Motala