Lastbilsmekaniker Motala

Lastbilsmekaniker Motala

Är du en driven mekaniker som trivs med ett varierande jobb och värdesätter goda utvecklingsmöjligheter? Då kan du vara den vi söker!

Lastbilsverkstaden i Motala består idag av 5 mekaniker, en kundmottagare/arbetsledare och en reservdelansvarig. Tillsammans möter ni kunden och ser till att hans besök i vår verkstad blir så kort och korrekt som möjligt.

Rejmes ledord är trovärdighet, skyldighet och ansvar och för oss är det en självklarhet att det ska genomsyra både vår och din vardag.

Rejmes Lastvagnar är ett företag i ständig förändring och vi jobbar löpande med förbättringar både för kunden men självklart även för dig som medansvarig.Hos oss blir du en del av Sveriges största servicenätverk som kommer kunna erbjuda dig både kompetens - och personlig utveckling. Som mekaniker på Rejmes kommer du få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken i Volvos moderna drivlina, men även få känna på gammalt hederligt mekanikerjobb med svett och slägga.

För att trivas hos oss ser vi gärna att du har:
- ett brinnande teknik- och fordonsmekaniskt intresse
- relevant utbildning
- erfarenhet av arbete som fordonsmekaniker
- datorvana
- goda kommunikativa egenskaper
- ett gott kundbemötande
- körkort B (ett krav), samt C och D är meriterande

För mer information kontakta platschef Peter Ström på mail eller telefon

Peter.strom@rejmes.se
013-20 35 44

Urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan snarast men dock senast 15/12

Tryck på "Ansök nu" knappen och fyll i formuläret
Mer info
Kontaktperson Peter Ström
Telefon 013-20 35 44
Område Motala
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.dealer.volvotrucks.se
Sista ansökningsdag 15 dec (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Tage Rejmes Lastvagnar AB ingår som helägt dotterbolag i koncernen Tage Rejmes Bil AB, ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Koncernen omsätter cirka 3 miljarder kronor och finns på 15 orter. Tage Rejmes Lastvagnar AB är auktoriserad återförsäljare av Volvo lastvagnar och bussar. Företaget driver verksamhet i Norrköping, Linköping, Motala, Mjölby och Tranås.
Förutom lastvagns- och bussförsäljning bedrivs leasing- och serviceverksamhet samt försäljning av transportutrustning, reservdelar, tillbehör och drivmedel. Företaget omsätter cirka 350 miljoner kronor