Ekonomiansvarig näringslivsutvecklare till Tillväxt Motala

Ekonomiansvarig näringslivsutvecklare till Tillväxt Motala

Har du intresse för ekonomi och projektledning och vill ha en central roll i att utveckla Motala, Östergötlands sjöstad? Har du även en stor dos energi, eget driv och trivs med ett socialt och varierande arbete? Då kan rollen som ekonomiansvarig näringslivsutvecklare vara rätt för dig!

Om oss

Vi på Tillväxt Motala ägs av våra 400 medlemsföretag men arbetar för hela näringslivet i Motala kommun. Vi arbetar med att optimera antalet invånare, företag och besökare i Motala genom att verka för ett stärkt företagsklimat. För oss är det viktigt att värna om Motala, Östergötlands sjöstad, som platsvarumärke och vi verkar kontinuerligt för att både stimulera företagens tillväxt samt med att attrahera nyetableringar till kommunen. Vårt tillväxtfrämjande arbete har många målgrupper och allt vi gör utgår från det samlade engagemanget och behoven från Motalas näringsliv och vår kund Motala kommun. Vi är leverantör till Motala kommun inom följande ansvarsområden: Näringslivs-, handel-, stads- och besöksnäringsutveckling, platsmarknadsföring samt investering och etablering.

Om tjänsten

I rollen som ekonomiansvarig näringslivsutvecklare har du en central roll i bolaget och du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor, företagen, aktörer i det regionala stödsystemet samt tjänstepersoner på Motala kommun. Du kommer arbeta brett med ekonomi, administration, och projektledning. I ditt uppdrag ingår planering av den uppskattade Motalagalan, men även att driva andra projekt både ensam och tillsammans med dina kollegor. Några av dina arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Löpande ekonomi och bokföring
  • Budget, uppföljning och enklare rapporter samt prognoser
  • Administration relaterat till styrelsearbete och årsstämmor. Bolaget använder styrelseportalen Boardeaser
  • Ansvara för nätverk och branschråd
  • Projektledning
Om dig

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet, kanske som ekonom eller ekonomiassistent. Vidare är du van att självständigt planera, prioritera och driva ditt arbete framåt. Från tidigare arbeten är du van att arbeta mot företag, du trivs med att bygga nätverk, varaktiga relationer och du känner ett starkt engagemang för Motala som stad. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och har tidigare arbetat med Officepaketet. Du är väl bekant med något av de mest förekommande bokföringsprogrammen.

Som person är du positiv, ambitiös och sätter Motala och vårt näringsliv främst. Vidare är du nyfiken och öppen för förändring och utveckling, både vad gäller dig själv och i relation till idéer för att främja Motalas näringsliv. Då du kommer ha många kontaktytor är det viktigt att du trivs i möten med nya människor samt har en professionell framtoning.

Övrigt

Tillträde: september 2022 eller enligt överenskommelse

Placering: Motala

Omfattning: Heltid

Anställning: Tillsvidare

Denna rekrytering sker i samarbete med OnePartnerGroup. Vid frågor kontakta därför kandidatansvarig Rebecka Karlsson på: rebecka.karlsson@onepartnergroup.se alternativt 0730496812. Vi tillämpar löpande urval, så tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag. Observera att vi på grund av GDPR ej kan ta emot din ansökan via mail.

Vi ser fram mot att få ta del av din ansökan!
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se