Marknadskoordinator till Svenska Pool & Spa

Marknadskoordinator till Svenska Pool & Spa

Brinner du för marknadsföring och trivs i en dynamisk miljö med korta beslutsvägar och frihet under ansvar? Då kan du vara vår nya marknadskoordinator. Hos oss ges möjligheten att arbeta i en bred roll med stora utvecklingsmöjligheter. Vi befinner oss i en expansiv fas och söker nu en ny kollega som vill följa med på vår framgångsresa.

Dina arbetsuppgifter

Som marknadskoordinator har du tillsammans med marknadschefen det övergripande ansvaret för företagets marknadsföring. Det innebär en varierad vardag med uppgifter av både strategisk och operativ karaktär.

Nedan presenteras ett axplock av ansvarsområden som tjänsten innefattar:
  • Produktion och underhåll av webbsidor, sociala medier, radio och print.
  • Uppföljning av marknadsanalyser, marknadsplaner och strategier.
  • Framtagning av kampanjmaterial samt genomförande och uppföljning av aktiviteter.
  • Support mot butiker med material i form av exempelvis prisskyltar, produktskyltar, annonser mm.
Som marknadskoordinator är du vår expert inom området och förväntas agera sakkunnig åt kollegor i frågor rörande marknadsinsatser.

Du jobbar i tätt samarbete marknadschef, marknadsgrupp, produktgrupp samt VD.

Din profil

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av marknadsföring, förslagsvis inom retail. Du har ett gediget intresse för marknads- och kommunikationsområdet och den snabba utveckling som sker gällande kanaler, medier, teknik och verktyg. Företaget befinner sig i en expansiv fas vilket kräver att du är öppen för förändringar och trivs i en dynamisk miljö. Du besitter en stor ansvarskänsla och är van vid att arbeta självständigt. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Svenska Pool & Spa med Skill. Vi tillämpar löpande urval, sök därför redan idag! Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se.Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Matilda Ingeson, matilda.ingeson@skill.se alt. 013-495 88 23.

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech. Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag. People change - everything.
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 10 juli 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Svenska Pool & Spa grundades 2017 med strategin att etablera en stark franchisekedja med kvalitetsprodukter inom pool och spa. SPS är idag bland Sveriges största kedjor med 13 butiker från Piteå i norr till Halmstad i söder. För att säkerställa snabb leverans av produkter lagerförs ordinarie sortiment på centrallager i Småland. Som återförsäljare till ledande märken som Svenska Bad, Pahlén, Gullberg & Jansson, Europool, Bucovers med flera erbjuds även produkter till konsumenter som har ytterligare teknikintresse eller vill förfina sitt pool- och spaområde. Vårt huvudkontor finns i Motala och för att öka både tillgänglighet och kundservice så säljs även produkter via egen webshop.

Idag ingår svenska Pool & Spa i den expansiva MIDAQ-koncernen och tillhör affärsområdet MIDAQ Outdoor Living.
Med vår snabbt växande kedja så söker vi nu en marknadskoordinator till vårt huvudkontor.