Engagerad Truckförare till Svensk Plaståtervinning

Engagerad Truckförare till Svensk Plaståtervinning

Vi söker nu omgående efter dig som kan arbeta som truckförare. Tjänsten innefattar 5 skift samt 3 skift under sommarperioden. Detta är ett långsiktigt uppdrag med goda chanser att på sikt bli övertagen av kunden.

Dina arbetsuppgifter

För vår kunds räkning söker vi nu efter en riktigt bra truckförare.

Som truckförare på Svensk Plaståtervinning kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av lastning och lossning från lastbilar ,stapling av balar på lager samt mottagning av gods från leverantörer och hantering av transportdokumentation.Utöver detta ingår även arbetsuppgifter som matning och hämtning från produktionslinan samt diverse olika underhåll av truckar, underhållsarbete och städning av företagets sorteringsanläggning.

Start kommer vara omgående om du kommer arbeta 5 skift.

Din profil

Vi söker efter följande kvalifikationer hos Dig som truckförare:
  • Giltigt truckkort med behörigheter A1-A4, B1-B6 är ett krav
  • Tidigare erfarenhet av industriarbete är meriterande
  • Tekniskt intresse och gärna maskinvana
  • Förarkort på skylift och hjullastarlicens är meriterande
  • Körkort och tillgång till bil
  • Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift
Som person ska du ha god vana av att köra truck samt även kunna genomföra underhåll av truckar och känna dig säker med detta. Då tjänsten som truckförare är bred ser vi gärna att du är flexibel samt prestigelös i ditt sätt att vara då arbetet är varierande och kräver rotation inom produktionen. För att lyckas i rollen värdesätter vi dina personliga egenskaper högt och det är viktigt att du är ansvarsfull, noggrann och med ett säkerhetstänk som genomsyrar ditt arbete. Du bidrar med positivitet och engagemang i gruppen och är inte rädd för att hugga i när arbetet kräver det.

Som truckförare på Svensk Plaståtervinning arbetar du treskift.

Är du möjligtvis den som vi söker?

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Svensk Plaståtervinning med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med din ansökan utan sök tjänsten redan idag då den kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag. Logga in eller registrera ditt CV och personliga brev på vår hemsida, www.skill.se.

Vid eventuella frågor gällande rekryteringsprocessen var vänlig kontakta ansvarig rekryterare Jessica Jacobsson på följande kontaktuppgifter: jessica.jacobsson@skill.se.

Lycka till med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager, Chaufför
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 31 maj 2021 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Välkommen till vår kund Svensk Plaståtervinning, ett företag i tiden som ger plast nytt liv. Om och om igen.

Vår kund Svensk Plaståtervinning är ett företag inom återvinningsbranschen som har till uppgift att se till att förpackningar i Sverige samlas in och återvinns. Men med de stora klimatutmaningar vi har idag krävs det gemensamma insatser och all plast som inte återvinns är slöseri med våra allmänna resurser.
Därför har vår kund bestämt sig för att alla plastförpackningar i vårt land ska återvinnas och bli nya plastprodukter samt att övriga producenter runt om i världen ska upplysas om att välja bästa tänkbara återvunna plast.

Vår kund har byggt Europas största och effektivaste anläggning för plaståtervinning i Motala och tar nu ett stort steg mot deras framtida vision. Att med helt automatiserad teknik sortera de olika plastsorterna med maximal precision och högsta kvalitet, samt minska svinnet och säkerställa att så mycket som möjligt kan användas till nya plastprodukter.

Plast är ett fantastiskt material med unika egenskaper som gör vårt moderna samhälle möjligt på många sätt. Nu finns förutsättningarna för att ta tillvara plastens värde som återvunnen råvara, fullt ut, och det är där vår kund har sitt fokus idag tillsammans med sina medarbetare.