Vill du bli vår nya Arbetsledande montör?

Vill du bli vår nya Arbetsledande montör?

För att möta en ökad efterfrågan på våra tjänster inom förnybar energi och nå målet om ett fossilfritt Sverige, behöver vi stärka upp teamet med en driftig och trygg arbetsledare. Som ett led i vår fortsatta utveckling söker vi dig som har ett brinnande intresse för samarbete och som motiveras av att lyckas tillsammans med sitt team, är det du? Varmt välkommen att ta din karriär till nya höjder!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som arbetsledare blir ditt uppdrag att tillsammans med ditt team planera, fördela och leda arbetet med nybyggnation av solel på tak och mark innan, under och efter avslutat projekt. Rollen är operativ på så vis att du, likt ditt team montörer, arbetar med de delar som utgör uppdragen inom affärsområdet solcellsanläggningar, vilket bland annat inkluderar:
  • Byggnation av fallskydd, ställning och montagesystem
  • Förläggning av kablar
  • Montering av växelriktare och solpaneler på tak- och markanläggningar.
Som ledare för gruppen förväntas du planera och driva arbetet för att hålla / överträffa deadline. I det ingår resursallokering och i det (givetvis) ledarskap. Beroende av uppdragets omfattning, geografiska plats, väder och temperatur, ställs höga krav på flexibilitet med korta ställtider, men där varje arbetsmoment alltid präglas av stort säkerhetstänk. Storlek på grupp varierar från att ensam utföra till att leda ett team på upp till sex personer. I rollen ingår även:
  • Nära samarbete med externa samarbetspartners
  • Säkerställa dokumentation av projekt
  • Att vara behjälplig vid medarbetarsamtal och teamutveckling
Din profil

Vi söker dig som har eftergymnasial el- eller byggteknisk utbildning och/eller motsvarande praktisk erfarenhet inom relevant område, exempelvis; takarbete, el-arbete, montering eller teknik. Du har arbetat ett antal år i ledande position och på så vis byggt på erfarenheter, som gör att dina kollegor och medarbetare beskriver dig som strukturerad och trygg i ditt ledarskap. Givetvis är du självgående och prestigelös med stort engagemang inför uppdraget som ska utföras i samarbete med teamet.

I övrigt ser vi att du som söker...
  • ...gärna tar med dig erfarenheter från montering av solcellsanläggningar
  • Obehindrat kan göra dig förstådd i tal och skrift på såväl svenska som engelska
  • Har allmän datakunskap och behärskar Officepaketet
  • Inte backar inför uppgiften att ta dig själv, din karriär och dina kollegor till nya höjder (arbete på hög höjd förekommer)
Som person är du en ödmjuk, social lagspelare som har lätt att kommunicera med andra. Ditt stora engagemang och din tydliga yrkesstolthet smittar lätt av sig på omgivningen och gör dig till kollegan, ledaren och leverantören andra lyssnar på och har förtroende för. Du har vanan och trivs med att hantera flera projekt samtidigt och kan på så vis stanna upp, omprioritera och sätta en ny riktning vid behov utan att lämna något bakom dig. I rollen ingår flera kontaktytor både internt och externt. Det är viktigt att du som söker förstår värdet av god service till såväl kunder som leverantörer.

Vad erbjuder vi dig?
Hos oss på Sunsolutions by Telecon får du ett ansvarsfullt omväxlande arbete där arbetsuppgifterna varierar såväl fysiskt utomhus uppe på tak, som inomhus i byggstartmöte tillsammans med teamet eller vid skrivbordet med att dokumentera slutfört uppdrag. Vi är måna om att du ska trivas hos oss vilket innebär att det finns stora möjligheter för dig att utvecklas inom olika kompetensområden baserat på din bakgrund och intressen. Vi är ett starkt, sammansvetsat team med lång erfarenhet av det vi gör, kunskaper vi gärna delar med oss av till dig och tillika lika nyfikna på att få ta del av dina. Ingen dag är den andra lik och företaget har tagit första steget i en utvecklingsfas där vi gärna ser att du blir en viktig kugge för företagets fortsatta expansion. Självklart har vi mer traditionella personalförmåner så som extra pensionssparande och utökad sjukvårdsförsäkring, därutöver även friskvårdsbidrag och tillgång till fri massage med mera.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Sunsolutions by Telecon med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka, logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor kontakta gärna ansvarig rekryterare Rasmus Rosander på Rasmus.rosander@skill.se. Alternativt Jonathan Ekstrand på Jonathan.ekstrand@skill.se.

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Organisation & ledning, Teknik & Ingenjör, Elkraft
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 3 okt 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Telecontracting Scandinavia AB brukar vi förkorta till Telecon. Företaget startades 2004 och är sprunget ur kompetens inom telekommunikation, byggnation och projektledning. Telecons arbete med projektering och rollout-processer för Sveriges stora telenät, har givit oss god kunskap om projektering och site-etableringar. Den kunskapen har vi tagit med in i nya projekt för vindmätning och etablering av vindkraftparker och solcellsanläggningar. Idag är vi en av Sveriges största aktörer inom vindmätning i vindkraftsbranschen, med ett brett sortiment av vindmätningsutrustning enligt IEC-normen och ett flertal egna vindkraftsprojekt runt om i landet. 2015 etablerades Sunsolutions by Telecon, en komplett solenergileverantör med siktet inställt på att målmedvetet arbeta för att öka solelens betydelse för ett fossilfritt Sverige.