Entreprenadingenjör

Entreprenadingenjör

Om tjänsten

Studentwork ansvarar för rekryteringsprocessen och alla frågor gällande tjänsten eller vår kund ställs till ansvarig konsultchef, i detta fall Lajla Dzebic (lajla.dzebic@studentwork.com).

Vi använder oss av ett löpande urval och välkomnar din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som entreprenadingenjör kommer du ingå i olika byggprojekt med fokus på entreprenadjuridik och upphandling. Du kommer ha ett nära samarbete med projektledarna och inköparna och för övrigt ha mycket kontakt internt. Du kommer bland annat att hantera ramavtal och upphandlingar gällande underleverantörer och vara behjälplig i byggprojekten. I rollen kommer det även förekomma en del administration och dokumentation. Din roll kommer vara omfattande men växa och utvecklas med tiden.

Start: September

Omfattning: Heltid

Arbetstider: Kontorstider

Placeringsort: Motala

Din roll

Vi söker dig som är nyexaminerad inom bygg och anläggning eller som entreprenadingenjör. Ett krav för tjänsten är att du i din utbildning har studerat entreprenadjuridik. Det är meriterande om du tidigare har jobbat med kalkyler och/eller juridik. I din roll krävs det att du är bekväm vid att ha många bollar i luften, att du är strukturerad och flexibel för förändringar. Vi tror att du är en driven person som vågar ta egna initiativ och som också är analytisk. Du bör ha erfarenhet av Office-paketet och det är meriterande om du tidigare har läst ritningar i CAD.

Svenska flytande i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

Om studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Lajla Dzebic
Telefon 0704800369
Område Motala
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 7 aug 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Till vår kund i Motala söker vi nu en entreprenadingenjör!
Är du en nyexaminerad bygg/entreprenadingenjör som är redo att ta nästa kliv in i karriären? Är du en ambitiös och strukturerad person som gillar att hålla i projekt? Då är du varmt välkommen att ansöka tjänsten med ett CV och personligt brev!