Vi söker studenter för terminalarbete till välkänd kund.

Vi söker studenter för terminalarbete till välkänd kund.

Är du student och söker efter ett arbete som kan ge en extrainkomst vid sidan av dina studier? Vill du jobba på kvällar och nätter? Vi söker just nu dig som vill arbeta som terminal/lagerarbete i Motala.

Information om uppdraget:

Som terminalarbetare arbetar man främst med sortering av brev och paket. Det är ett relativt ensidigt arbete som kräver att man trivs med den typen av arbetsuppgifter. Arbetstiderna är varierande men kommer huvudsakligen vara kvällar och nätter. Passen är förlagda på vardagar och helger. Kunden har ett kontinuerligt behov där det både kommer finnas ett långsiktigt schema och ett kortsiktigt schema där du kan få förfrågan om jobb från dag till dag med kort varsel.

Du kommer i tjänsten vara anställd via StudentConsulting men uthyrd till vår kund. Arbetet sker på en paketterminal i Motala. Arbetet kommer att vara under december, jul/mellandagar, och pågår kontinuerligt fram till januari, med chans till förlängning.

Detta söker vi:

För att vara aktuell måste du ha en annan sysselsättning på minst 50%, antingen via annat arbete eller som student.
Är du studerande vill vi att du har minst 1 år kvar på dina studier.
Det är inget krav på tidigare erfarenhet, men all erfarenhet av terminal/lagerarbete är meriterande.
För att passa för tjänsten krävs att du är effektiv, arbetsvillig och snabbtänkt. Vidare bör du vara kvalitetsmedveten och engagerad.
Du bör vara flexibel och kunna hoppa in på pass med kort varsel.
B-körkort är inte ett krav, men meriterande.
Har du något truckkort mellan A1 - A4 eller B1 - B6 är även det meriterande.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer så sök redan idag! Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare: evelina.karlsson@studentconsulting.com.

Sökord: Terminalarbete, extrajobb, studentjobb

Sökord: Terminalarbete, extrajobb, studentjobb
Mer info
Område Motala
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av StudentConsulting
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet tillsätter vi över 11 000 tjänster varje år. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.com